Koledar dogodkov

Event Information:

 • pon
  31
  Dec
  2018

  Novoletni koncert: Janez Dovč z gosti

  19:00Kulturni dom Franca Bernika

  koncert / nastopajo: Eva Hren (vokal), Boštjan Gombač (klarinet, piščali, vokal, zvočila), Irena Preda (sopran), Gregor Volk (vokal, akustična kitara), Goran Krmac (tuba, topotalnik), Dejan Gregorič (violina), Vasilij Centrih (violina), Klemen Bračko (viola), Urša Kržič (violončelo), Janez Dovč )harmonika, klavir, umetniško vodstvo)

  Silvestrski koncert glasbenega virtuoza Janeza Dovča z gosti. Kaj je lepšega kot vstopiti v novo leto s prijetno glasbo in vedrega duha, ki nam ga bo pričaral vsestranski glasbenik Janez Dovč z glasbenimi prijatelji. V Kulturnem domu Franca Bernika vam letos ob dobrih željah namenjamo lahkoten in prijeten glasbeni dogodek, s katerim bomo skupaj vstopili v novo, uspešno in zdravo leto.

  Kaj je lepšega kot vstopiti v novo leto s prijetno glasbo in vedrega duha, ki nam ga bo pričaral vsestranski glasbenik Janez Dovč z glasbenimi prijatelji. V Kulturnem domu Franca Bernika vam letos ob dobrih željah namenjamo lahkoten in prijeten glasbeni dogodek, s katerim bomo skupaj vstopili v novo, uspešno in zdravo leto.

  Janez Dovč, vrhunski skladatelj, harmonikar in multiinstrumentalist nas bo s svojimi gosti popeljal na zvočno popotovanje, sozvočje avtorske kompozicije, klasične glasbe in slovenske ljudske glasbe v sodobnih in živih priredbah, Orkester se nam bo predstavil v posebej za to zasedbo pripravljenih aranžmajih. Glasbeniki so razvili poseben občutek za kontrapunkt med danostjo različnih glasbenih tradicij in svobodo osebnega izraza. Na koncu novega veka ne gre več samo za renesančnost, temveč za resonančnost prostora, ne le za zvočnost, ampak za sozvočnost, ne samo za oglaševanje temveč uglaševanje. Virtuozno, občuteno ter s pridihom hudomušnosti.

  Cena: 23 eur, vključuje tudi kozarec šampanjca

  Vstopnice lahko rezervirate na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika Domžale. Informacije in rezervacije vstopnic po telefonu 01 / 722 50 50 ali preko elektronske pošte (v času uradnih ur, ob delavnikih od 10.00 do 12.00 ure, ob sredah tudi od 15.00 do 17.00 ure) blagajna@kd-domzale.si.

  Rezervirane vstopnice morate prevzeti najkasneje do četrtka, 27.12. do 12. ure, kasneje bodo vstopnice žal avtomatsko izbrisane.