Koledar dogodkov

Event Information:

 • čet
  25
  Nov
  2021

  Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene v Lukovici

  14:00 - 16:30Avla Kulturnega doma Lukovica

  Obveščamo vas, da bo Zdravstveni dom Domžale v četrtek, 25. 11. 2021, izvajal cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente v občini  Lukovica. Na voljo bo tudi cepljenje prot sezonski gripi.

  Cepljenje bo potekalo v avli Kulturnega doma, in sicer v terminu:

  • med 14.00 in 16.30 uro bo cepljenje potekalo v občini Lukovica in se bo izvajalo s cepivom proizvajalca Pfizer (150 odmerkov), za katerega sta predvidena dva odmerka. Drugi odmerek cepiva je predviden 3 tedne po prvem odmerku, za katerega boste klicani s strani cepilne ambulante. Tretji odmerek je predviden po 6 mesecih od polnega cepljenja s cepivom Pfizer ali Moderna in po dveh mesecih od polnega cepljenja s cepivom Astra Zeneca in Johnson.

  S cepivom Pfizer se lahko cepijo tudi otroci od 12 leta naprej. Pridejo naj v spremstvu staršev.

  Cepili bomo po vrstnem redu prihoda.

  S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja in osebno izkaznico.

  Na cepljenje proti covid-19 lahko naročite tudi na naslednje načine:

  • preko povezave: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje
  • preko posebne telefonske številke za naročanje 01/ 7245 162, in sicer od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 uro (v primeru, da se v tem času ne moremo oglasiti, po navodilu telefonskega odzivnika pritisnite številko 1 in poklicali vas bomo nazaj). Lahko se naročite tudi preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.si (obvezni podatki v elektronski pošti  so: (ime in priimek, rojstni datum in telefonska številka).

  Veseli bomo čim večje udeležbe.

  Zdravstveni dom Domžale