Pisateljica in pesnica Nina Kosmač pripravlja ekskluzivni dogodek

Nedolgo nazaj je izšla pesniška zbirka pisateljice in pesnice Nine Kosmač, ki jo je poimenovala “Mi z zavezanimi očmi”, o čemer smo na našem portalu že poročali. Trenutno je Kosmačeva polno zaposlena s pripravami posebnega dogodka, na katerem bo predstavila svojo novo pesniško zbirko. Predstavitev bo potekala v posebnem ekstravagantnem stilu, značilnim za Kosmačevo.

Nina Kosmač nam je zaupala, da je njena pesniška zbirka kritika materialistični družbi v kateri živimo, zato bo na predstavitvah nosila imitacijo obleke Marilyn Monroe in Madonne: “Medtem, ko bom recitirala odlomke pesmi, se bosta v ozadju vrteli pesmi »Material Girl« in pa »Diamonds are the girls best firend«.” Pri tem bo sodelovala s harmonikarjem in dvema plesalcema, ki bosta poskrbela za veselo vzdušje. “Ta zvrst glasbe je zelo popularna na Gorenjskem. Mlada ekipa s katero bom imela predstavitev, prihaja KUD Triglav iz Srednje vasi v Bohinju,” je pojasnila Kosmačeva.

Dogodek, na katerem bo predstavila svojo novo pesniško zbirko, bo zaprtega tipa, povabljenci pa bodo prejeli posebna vabila. Objavljamo fotografij Nine Kosmač v vlogi črnolase Marilyn Monroe in Madonne ter folklorne skupine plesalcev in harmonikarja. Naši znanki želimo uspešne predstavitve knjige ter prodajo!

Pisateljica Nina Kosmač, avtorica romana Utvare, se je poizkusila v prostem verzu in postala tudi pesnica. Njeno pesniško zbirko pa je ilustriral svetovni zvezdnik Rafael Amargo. Kosmačeva je bila prepričana, da svoje pesmi, ki so nastale za časa korone, nikdar ne bodo objavljene v knjigi. Je pa nekaj pesmi predhodno objavljala na našem portalu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Osebni arhiv Nine Kosmač

Komentarji uporabnikov
Tagi