Simbioza giba! Vse življenje se gibamo – gibanje je življenje in življenje je gibanje

Med 15. in 22. oktobrom 2018, poteka že peta vseslovenska akcija za promocijo zdravega in aktivnega življenja ter staranja. Moto organizatorja projekta Simbioza Genesis je: Vse življenje se gibamo – gibanje je življenje in življenje je gibanje.

Tudi letošnji oktober je znova zaznamovan z gibanjem, rekreacijo in športom. V tednu med 15 in 22. oktobrom 2018, se bodo v gibanju povezale vse generacije. Sodelovalo bo tudi Društvo Šola zdravja z več kot 165 svojimi skupinami, ki bodo tako dale svoj prispevek vseslovenski akciji medgeneracijskega gibanja!

Na spletni strani društva www.solazdravja.com si lahko pogledate kje vse izvajajo jutranjo vadbo – veseli bodo, če se jim pridružite. V akcijo se bodo vključile šole, vrtci, zdravstveni domovi in centri, domovi starejših občanov, športni objekti, prostovoljska rekreativna društva … Cilj vseslovenske akcije Simbioza Giba je promocija zdravega in aktivnega življenja ter staranja, skupaj s predstavitvijo novih in obstoječih vadb za vse generacije!

Tudi vi ste vabljeni, da se nam pridružite in zase izberete najbolj primerno rekreacijo oziroma način gibanja, ki naj postane del vašega vsakdana!

Dobrodošli v Šolo zdravja!

M. Šegina

Tagi