Mavrica praznuje 10 let delovanja

Neverjetnih 10 let Športno atletskega društva Mavrica prinaša v Domžale in Kamnik vsako leto otrokom, družinam in odraslim veliko veselja in zdravja. Le to pa ključnega pomena za obstoj in razvoj zdrave in dolgožive družbe.

Uspeh, ki si ga pripisujemo v teh 10. letih, je predvsem v naraščajočem številu udeležencev društva iz 150 na 600 članov in seveda še vedno imamo raznolike, zabavne z naravo in družino povezane programe.

Predsednica društva sem že od samega začetka, vsem ljudem, ki delajo z menoj v društvu, sem izjemno hvaležna. Ponosna pa sem tudi na vse, ki ste bili udeleženci naših programov.

Naši programi kot so ATLETSKA ABECEDA, GIBALNE URICE, ABECEDA ŠPORTA, DRUŽINSKA ATLETIKA, ZDRAVA VADBA ABC, VADBA ZA ZDRAV HRBET, MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA, IGRIVA GIMNASTIKA, MAVRIČNA ŽOGA … so programi uspeha in programi, ki bodo živeli še dolgo.

Indijanske, naravoslovne, športne, ribiške, modelarske, od kmetije do kmetije, od bazena do bazena so počitnice, ki jih naši člani še dolgo ne bodo pozabili.

Aktivni tečaji rolanja, rolkanja, drsanja in plavanja so otrokom doprinesli dobro mero ravnotežja in koordinacije. V skrbi za ranljive skupine, pa v projektu Dobrodelni z dejanji naredimo veliko za otroke OŠ Roje.

10 let je za nas veliko in v znamenje našega dela, aktivnosti in pripadnosti kraju Vas vabimo, da si v času od 26. 4. – 15. 5. 2021, v Knjižnici Domžale ogledate razstavo društva, kjer se morda v foto posnetkih nekateri tudi najdete. Namen fotografske razstave je pokazati, prestaviti in navdušiti člane in nečlane nad gibanjem, naravo in tudi prostovoljstvom.

V septembru 2021 je v načrtu veliki Mavrični piknik, na katerem bomo lahko skupaj 10 let Mavrice iskreno proslavili.

Več o ŠAD Mavrici si seveda lahko preberete tudi na naši spletni strani društva.

Predsednica društva, Mojca Grojzdek

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZJE IN RAČUNALNIKA!

 

Tagi