Ali poznate vse objekte za šport in rekreacijo v občini Domžale?

Ste se kdaj vprašali, koliko objektov za šport in rekreacijo je v občini Domžale? Bi jih znali našteti ali do njih usmeriti turiste, če bi vas prosili za nasvet ali usmeritev?

Ali ste vedeli, da se občina Domžale lahko pohvali z več kot tridesetimi igrišči in športnimi parki? V poletnem počitniškem biltenu »Kje bom preživljal/-a poletne počitnice?«, ki ga je Občina Domžale izdala junija 2023, lahko zbrane na enem mestu najdete številne namige, predloge in ideje, kako aktivno, ustvarjalno ali športno obarvano preživeti poletne dni sami ali v družbi.

Grafični seznam objektov za šport in rekreacijo v občini Domžale je dostopen na spodnjem zemljevidu, medtem, ko je podrobnejša predstavitev dostopna tudi na spletnih straneh Občine Domžale ter Visit Domžale. Na spodnjem zemljevidu so označeni objekti in igrišča na območju celotne občine, ob čemer velja poudariti, da se največ objektov in igrišč nahaja na območju naselij Domžal, Rodice, Jarš in Vira, kjer je tudi največ prebivalk in prebivalcev občine.

Preglejte ponudbo vseh tematskih poti in objektov za šport in rekreacijo v občini Domžale in izmed številnih predlaganih dejavnosti poiščite tisto, ki vas v teh vročih poletnih dneh pritegne in nagovori.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Vido Repanšek

 

Tagi