Na mednarodnem tekmovanju v brazilskem jiu jitsu Iza Vilar znova odlična, Jošt Kovač srebrn

11. letna Iza Vilar iz Doba pri Domžalah je na mednarodnem tekmovanju v brazilskem jiu jitsu pro Abu Dhabi, ki je tokrat potekalo v Zagrebu, znova osvojila zlato odličje, Jošt Kovač pa je osvojil srebro. Skupaj so tako osvojili pet zlatih, eno sebrno in dve bronasti medalji.

Iza Vilar z navdušenjem obiskuje treninge jiu jitsu v prvi šoli brazilskega jiu jitsa v domžalski občini – Gracie Barra Domžale, ki je pred malo več kot letom dni odprla vrata v Hiši na Travniku v Dobu pri Domžalah. Za brazilski jiu jitsu jo je navdušil brat Jošt Kovač, ki si je v finalu poškodoval komolec in je tako osvojil srebrno medaljo.

Na minulem mednarodnem tekmovanju v brazilskem jiu jitsu, ki je potekalo v Gradcu, je Iza Vilar osvojila zlato medaljo, o čemur smo pisali tudi na Domžalcu. Malo več kot dober mesec kasneje, je Iza Vilar z odlično borbo ponovno dokazala, da si zasluži zlato medaljo. Tokrat je mednarodno tekmovanje potekalo v Zagrebu in sicer v soboto, 13. maja 2023.

Ob zaključku tekmovanja so nam v šoli brazilskega jiu jitsa Gracie Barra Domžale povedali, do si jim v prvi vrsti tovrstna tekmovanja izziv in odlična priložnost za trening. Zaradi dobrega dela, predanosti vadečih in neprecenljive podpore, ki jo imajo otroci pri starših, odlični rezultati na tekmovanjih ne izostanejo.

Izi, Joštu ter vsem ostalim tekmovalcem šole brazilskega jiu jitsa Gracie Barra Domžale ekipa Domžalca iskreno čestitka za fenomenalno borbo in osvojene medelje.

Avtor: Petra Petravič; Foto: osebni arhiv Ize Vilar in Gracie Barra Domžale

Tagi