V Centru za mlade Domžale lahko jezikate po nemško ali špansko

Se želiš naučiti nemško ali izboljšati svojo nemščino? Ali pa bi jezikal po špansko? V Centru za mlade Domžale bodo v mesecu oktobru pričeli z začetnim in nadaljevalnim tečajem nemškega in španskega jezika. Prijave so odprte, izvedli pa se bodo tisti tečaji, za katere bodo prejeli več prijav.

Znanje tujih jezikov je danes pomembno na številnih področjih človekovega življenja, predvsem pa pri nadaljnjem študiju, opravljanju poklica, stalnem strokovnem izpopolnjevanju in spremljanju razvoja izbrane stroke v svetu, krepitvi medosebnih in medkulturnih vezi ter narodne identitete, zasebnih potovanjih in preživljanju prostega časa. Prav zaradi tega je znanje tujih jezikov že nuja, ne več samo prednost.

Možnost, da se naučite ali pa izboljšate svoje znanje nemškega ali španskega jezika, vam ponuja tudi Center za mlade Domžale. Prijave so odprte, zato ne oklevajte in jih kontaktirajte še danes.

Tečaj nemškega jezika

Se želiš naučiti nemško ali izboljšati svojo nemščino? Pridruži se na tečaju nemškega jezika! Center za mlade Domžale razpisuje tako začetnega kot nadaljevalnega, katerega bodo izvedli pa je odvisno od števila prijav. Tečaj je namenjen mladim med 15. in 30. letom. Tečaj obsega: 30 ur / 15 srečanj. Cena: 45€ ob minimalno 6 udeležencih. Začetek v ponedeljek, 7. oktobra. 2019, ob 17:30. Tečaj vodi: Miha Gabrovšek, univ. dipl. nemcist

Prijave sprejemajo na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Tečaj španskega jezika

V Centru za mlade Domžale bodo znova jezikali po špansko, saj razpisujejo prijave za začetni in nadaljevalni tečaj španskega jezika. Izvedel se bo tisti, za katerega bodo prejeli več prijav. Tečaj je namenjen mladim med 15. in 30. letom. Tečaj obsega: 30 ur / 15 srečanj. Cena: 45€ ob minimalno 6 udeležencih. Začetek v sredo, 9.10.2019, ob 18. uri. Tečaj vodi: Irena Grmek, uni. dipl. hisp. in soc. kulture

Prijave sprejemajo na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.

Miha Ulčar; Foto: CZM Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi