Španski večer, Zgodbe iz smodnišnice in Mozaik

Ste že zasledili novico, da se je ekipi Centra za mlade Domžale pridružila nova prostovoljka iz Španije? Februarja se je Barbara v okviru prostovoljstva ESE (Evropska solidarnostna enota) pridružila ekipi Centra za mlade Domžale. Barbaro lahko spoznate v ponedeljek, 9. marca 2020, ob 18. uri na Španskem večeru, kjer vam bo predstavila Španijo iz prve roke. Prav tako pa boste lahko poizkusili pravo špansko tortiljo!

Konec tedna bo v Centru za mlade Domžale obarvan ustvarjalno. V četrtek, 12. marca, ob 18. uri bo v prostorih Centra za mlade Domžale potekalo odprtje fotografske razstave Zgodbe iz smodnišnice. Razstavlja Mateja Jurkovič. Lepo vabljeni!

V petek pa začenjamo s sklopom delavnic izdelave mozaika, ki bodo potekale pod vodstvom Urške Grošelj, akademske restavratorke. Skupno bo potekalo pet srečanj, prvo bo v petek, 13. 3. 2020, ob 18. uri. Na delavnicah si boste lahko izdelali svoj unikatni mozaik. Delavnica je brezplačna in namenjena mladim med 15. in 30. letom. Obvezne prijave na 040 255 568, 01 722 66 00 ali preko e-pošte info@czm-domzale.si.

Center za mlade Domžale

Tagi