V Domžalah se začenja nova sezona Kuhne na plac

Potem, ko nam jo je aprila zagodlo slabo vreme, se končno ob lepi vremenski napovedi v soboto, 6. maja 2023, na domžalski tržni prostor vrača letošnja prva Kuhna na plac. Znova bo zadišalo po kulinaričnih dobrotah, ki jih bodo od 10. ure dalje pripravljali lokalni in drugi ponudniki.

Na prvem letošnjem kulinarično družabnem dogodku boste imeli obiskovalci priložnost poskusiti več različnih jedi in ob tem pobliže spoznati lokalno, mednarodno ter sezonsko ponudbo hrane in pijače. Na svoj račun boste prišli tako ljubitelji burgerjev, kakor tudi gurmani. V ponudbi ne bo manjkalo vegetarijanskih jedi kakor tudi ne tipičnih slovenskih dobrot. Kar nekaj priložnosti pa boste imeli tudi sladkosnedi.

V pestri in bogati kulinarični ponudbi obrokov, bo tako lahko vsak obiskovalec izbral nekaj po svojem okusu. Zato prav lepo vabljeni v soboto, 6. maja 2023, na domžalski tržni prostor vsi, ki si želite v družbi prijateljev, znancev in bližjih soboto preživeti v prijetnem vrvežu, vonju in okusu domačih, lokalnih kulinaričnih specialitet.

V Domžalah bodo vse prihodnje Kuhne na plac potekale vsako prvo soboto v mesecu. Predvidene pa so tudi tri večerne Kuhne na plac. Prva večerna Kuhna na plac bo v petek, 19. maja 2023, od 17. ure dalje.

V pričakovanju letošnje prve Kuhne na plac, pa vabljeni k ogledu utrinkov iz minule, septembrske izvedbe Kuhne na plac.

Kuhna na plac je v Domžalah ponovno kuhala za vas

Avtor: Petra Petravič; Foto: arhiv Domžalca

 

Tagi