Nagradna igra: S kančkom sreče do brezplačnih vstopnic za ogled Razpoke

Oktobra je na Velikem odru Mestnega gledališča Ljubljanskega potekala premiera psihološkega trilerja Razpoka, delo mojstrice ugank in nepredvidljivih obratov Rrose Sélavy. Psihološki triler preigrava prostor med resnico in fikcijo in po besedah ustvarjalcev govori o aktualnih postopkih poigravanja z resničnostjo. Predstavo je režiral Jan Krmelj.

Ljubitelji gledaliških predstav, lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, ki jo organizira Mestno gledališče ljubljansko v sodelovanju z Domžalcem. S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, si lahko priborite 1×2 brezplačni vstopnici za ogled ponovitve predstave Razpoka, ki bo na Velikem odru MGL na sporedu v petek, 24. novembra 2023, ob 19.30 uri.

Psihološki triler Razpoka, je delo britanske avtorice Rrose Sélavy, mojstrice ugank in nepredvidljivih obratov. Mlada dramatičarka in scenaristka, ki je za svoje drame prejela številne ugledne nagrade ter sodelovala pri produkciji televizijskih serij MularijaNasledstvo, Twin Peaks in Dosjeji X, v Razpoki sledi resnični življenjski zgodbi o dveh okoljskih aktivistih, o paru, ki ga država nadzoruje od prvega zmenka in prvih poskusov spreminjanja sveta do nepojasnjene smrti.

Protagonista zgodbe sta sedemindvajsetletna okoljska aktivista Noah in Celeste Quilter, ki so ju decembra 2021 našli ustreljena v njunem stanovanju. Spoznala sta se novembra 2011 na slepem zmenku, ki ga je na osnovi algoritma organiziral časopis. Po prvem srečanju sta se njuni življenji tako zasebno kot javno prepletli. Zaljubila sta se, se poročila in dobila hčerko, hkrati pa se tudi združila v brezkompromisnem boju za boljši svet, kar ju je najprej prikrajšalo za varno eksistenco in ju nazadnje pahnilo v smrt.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 1x 2 brezplačni vstopnici za ogled predstave Razpoka – psihološkega trilerja, ki bo na Velikem odru MGL uprizorjena v petek, 24. novembra 2023, ob 19.30 uri.

Nagradna igra

Z MGL in Domžalcem do brezplačnih vstopnic za ogled Razpoke – psihološkega trilerja

Nagradna igra poteka od ponedeljka, 13. novembra, do nedelje, 19. novembra 2023, do 24. ure na spletni strani domžalec.si. Žrebanje ni javno in bo potekalo v ponedeljek, 20. novembra 2023. Izžrebanec/ka (ime in priimek) bo objavljen na spletni strani domzalec.si v ponedeljek, 20. novembra 2023, in bo tudi o prevzemu nagrade obveščen/a po e-mailu oddanem v zgornjem obrazcu.

******************************************************
Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja, srečni izžrebanec ki prejme po 2 brezplačni vstopnici je:

  • Danilo Weinger

Nagrajenec bo o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščen po e-mailu.

Več o novi sezoni Sprememb v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer napovedujejo dvanajst premier, si lahko preberete na povezavi tukaj.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Peter Giodani/MGL

Tagi