Poglobljeni medosebni odnosi zaposlenih so ključ do uspešnih delovnih timov!

Team building lahko poimenujemo vsako skupno preživljanje prostega časa zaposlenih izven poslovnih prostorov podjetja. Pomembnost druženja zaposlenih izven delovnega okolja, druženje v sproščenem okolju, zbliževanje zaposlenih ob nenavadnih nalogah in spodbujanje kolegialnosti vpliva na boljšo komunikacijo med zaposlenimi in bolj poglobljene medosebne odnose. Team building je najpomembnejša investicija, ki jo lahko naredite za svoje zaposlene, obenem pa ima lahko team building zelo konkretne cilje, če na primer želite vzpodbuditi kreativnost oziroma prepoznati kreativne sodelavce.

Učinkovit in pravilno izpeljan team building pomeni večjo lojalnost zaposlenih, kar je dobro tako za kulturo podjetja, kot za celotno poslovanje. Gradi zaupanje, zmanjšuje konflikte, spodbuja komunikacijo in povečuje sodelovanje. Če se ob tem še zabavamo, je učinek še toliko večji. Skratka, team building za podjetja je metoda, ki ji je potrebno posvetiti vso pozornost.

Otok Športa je vsem dobro poznan po programih za otroke, napihljivih igralih ter seveda team building programih. Ekipa Otoka Športa pri svojem delu ustvarja nepozabne trenutke in za seboj pušča majhne stopinje. Njihovo poslanstvo je vzgajati otroke na športnem, ustvarjalnem in socialnem področju. Z družinami spletajo vezi in delijo neprecenljive nasmehe. S podjetji gradijo, sodelujejo in postavljajo lepšo prihodnost za vse nas. Na koncu dneva pa se vprašajo, ali smo naredili dovolj za družbo ter naredijo še kaj dobrodelnega.

Team building na izbranih lokacijah

Team buildinge izvajajo na najlepših lokacijah v vašem okolju, kjer vam že ob prihodu na lokacijo občutek pove, da bo vse v najlepšem redu. Njihove lokacije so skrbno izbrane in preizkušene tudi v najtežjih pogojih. Nudijo čudovito okolico, dovolj površin za druženje in pogostitev ter izvedbo želenega programa. Oglejte si izbrane lokacije.

V nadaljevanju pa si oglejmo team building programe, ki jih izvajajo v Otoku Športa. Za več dodatnih informacij jih lahko kontaktirate na kontaktnem obrazcu.

WE ARE TEAM

Ustvarjalna team building delavnica ob prihodu, ki razbije led in krepi pripadnost vašemu podjetju.

Priporočamo, če imate veliko zaposlenih in če vaš ekipni duh potrebuje malo motivacije.

IGRE BREZ MEJA

Nabor izvirnih iger, ki temeljijo na skupinski dinamiki, ekipnem sodelovanju in sproščeni tekmovalnosti.

Igre so primerne za manjše in večje skupine, ki so za akcijo in se želijo resnično sprostiti med sodelavci.

ESCAPE ROOM

Ekipa se preizkusi v skupnem reševanju skrivnosti, odklepanju skrinj, pretakanju vode in brskanju po starih kovčkih, da odklene Da Vinci-jevo kripto.

Escape room je team building program, ki je primeren za kreativne time, ki si upajo narediti korak v neznano.

ROBIN HOOD

Najprej vas bodo dobro in varno naučili streljati, nato pa vam priredili pravi Robih Hood turnir v streljanju vodnih balončkov.

Robin Hood turnir vam priporočamo, če se želite sproščeno družiti, doživeti nekaj adrenalina in uživati s prijatelji.

BODY ZORBING

Body Zorbing je »odštekana« team building zabava za vse generacije. Varno kotaljenje, delanje koles čez glavo, sumo borbe ali nogometni turnir.

Body zorbing je primeren za time, ki si želijo zabaven in “odštekan” team building.

NOGOMETNI PIKADO

Igra je povsem preprosta in primerna za dame in gospode. Cilj igre je, da z lahkimi žogami ciljate v pikado in skušate doseči čim večje število točk.

Nogometni pikado vam priporočamo, če želite izstopati iz povprečja.

GLADIATOR

Gladiator je napihljivo igralo, kjer bo do izraza prišla vaša moč in spretnost. Gladiator napihljivo igralo bo vaš team building dogodek začinilo s čilijem!

Gladiator napihljivo igralo vam priporočamo, če želite team building z mišicami.

ŠPORTNI TURNIRJI

Športni turnirji kot v Ligi prvakov in vi ste glavne zvezde. Sodijo pravi sodniki, ki postavijo kriterije med družabnim dogodkom in pravo igro.

Športni turnirji so aktivni tako za igralce, kot za gledalce.

FOTO SPOMINI

Da bo vam in vašim zaposlenim dogodek ostal kar v najboljšem spominu nujno potrebujete izkušenega fotografa.

Veliko bo akcije, gibanja in zabavnih trenutkov in prav vse bodo ujeli v objektiv.

DEE JAY

Dee jay bo zagotovil profesionalno opremo in glasbo, ki bo dopolnila vaš dogodek.

Naj bo vaš dogodek nepozaben, naj bo zabaven in obarvan s pravo glasbo.

 CITY HUNT

Naloga ekipe je, da v omejenem času reši čim miselnih, praktičnih, interaktivnih in foto-safari nalog.

City hunt igro vam priporočamo, če si želite dinamičen in interaktiven team building dogdek.

V našem podjetju smo super ekipa, ki pa je zelo težko vodljiva, saj smo kar močni karakterji individualne narave. Marko in ekipa Otoka športa so znali ukrotiti tudi naše kreativne ter samostojne glave ter poskrbeli za enkraten dan, poln skupinskih aktivnosti, v katerih smo se resnično povezali. Do sedaj pri nas team building ni bil tradicija, zaradi pomanjkanja interesa med zaposlenimi, z letošnjim letom ter seveda s pomočjo Otoka športa, smo pa to “mentaliteto” spremenili in se že veselimo aktivnosti, ki nam jih bodo pripravili prihodnje leto! P.s.: Escape room je top!

RADIO 1, ekipa Infonet media

Letos smo se prvič odločili za sodelovanje s profesionalnimi organizatorji zabavnih iger in reči moram, da je bila odločitev za sodelovanje z ekipo Otoka športa res dobra. Pripravili so nabor iger, ki so se jih zaposleni z veseljem udeležili in se ob tem zabavali. Zelo hitro pa se je med ekipami razživel tudi tekmovalni duh.

Brez zabavnih iger in animatorjev iz vaše ekipe bi nam bilo dolgčas, zato bomo z vami z veseljem sodelovali tudi v prihodnje.

ELES d.o.o., Darja Kalčič, marketing manager

_________________________________________________________________________________________

Že danes poskrbite za rezervacijo termina in pripravo koncepta izvedbe team buildinga. Poglobite odnose svojih zaposlenih na sproščen in duhovit način.

_________________________________________________________________________________________

Več o team building programih si lahko ogledate na povezavi tukaj. Za več informacij jih lahko kontaktirate na e-naslov info@otok-sporta.si, na kontaktni obrazec ali pa pokličete na 031/306-992 ali 040/362-272.

Spremljate jih lahko tudi na Facebook profilu, Instagramu in Twitterju.

Naročnik oglasa: Otok Športa

 

Tagi