Butična slaščičarna Bella v centru Domžal išče okrepitve

V mirnem kotičku sredi Domžal se nahaja prikupna, skrbno in stilsko opremljena butična slaščičarna, ki sliši na ime Bella. V izjemno priljubljeni in obiskovalcem prijazni slaščičarni Bella sta okus in pa izgled slaščic izpopolnjena. Mlada in izjemno kreativno nadarjena slaščičarka Maja, je v slaščičarstvu odkrila svoje poslanstvo, zato si želi, da bi lahko s pomočjo skrbno in ročno narejenih unikatnih slaščic z manj sladkorja, razveselila in pocrkljala obiskovalce slaščičarne. Zaradi povečanega obsega dela z veseljem sprejmejo dodatno pomoč.

V slaščičarni Bella lahko v bogati ponudbi dnevno svežih slaščic vsak obiskovalec najde nekaj zase. Slaščičarna je prepoznana po unikatnih in ročno izdelanih slaščicah z manj sladkorja. V ponudbi imajo zgolj to, kar sami izdelajo. In ker so jim blizu naravne stvari izdelane na naraven način, umetne pijače na njihovih policah ne najdejo prostora. Obiskovalcem z veseljem ponudijo tudi domač sladoled, bogatega in kremastega okusa, narejen iz naravnih sestavin in z manj sladkorja.

V vročih poletnih dneh pa se lahko v slaščičarni Bella obiskovalci osvežijo z enajstimi različnimi okusi limonad, ki jih izdelajo s sadnimi pireji z visokim deležem sadja.

Bella širi ekipo 

Slaščičarno Bella sestavlja mlada ekipa, ki zaradi povečanega obsega dela išče simpatično in zgovorno osebo, kateri je ambient kavarn ter slaščičarn blizu. Osebo, ki bo z osebnim pristopom in pa občutkom za sočloveka ter slaščičarstvo, obiskovalcem slaščičarne Bella ponudila priložnost za dobro počutje in zadovoljstvo.

Za pomoč v strežbi z veseljem sprejmejo študenta/ko

Če si komunikativen/na, ti delo z ljudmi ni tuje in bi rad/a delal/a v prijetni slaščičarni, kjer se bo vsak obiskovalec počutil dobrodošel in sprejet, potem lepo vabljen/a, da pokličeš ali pošlješ sms na tel. št. 051 262 988.

Slaščičarni Bella se nahaja na Ljubljanski cesti 88 v Domžalah (SPB-1), z veseljem vas pričakujejo od ponedeljka do nedelje, od 8. do 20. ure.

Veselijo se srečanja.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Maja Habjan s.p.

 

Tagi