Bella – nova butična slaščičarna v centru Domžal

Slaščice imajo neverjetno moč. Na obraz povrnejo nasmeh, nežno pobožajo dušo in nagovorijo srce. Drobna pozornost, s katero lahko pocrkljamo sebe ali razveselimo bližnje. Vsak si zasluži prijaznost, toplino, nežnost in pa občutek, da je dobrodošel. Sprejet. »Slaščičarstvo nudi neomejene možnosti in kombinacije, ki prinašajo nove okuse in občutja«, z žarom v očeh pove naša sogovornica Maja Habjan, mlada in izjemno kreativno nadarjena perfekcionistka, ki je v slaščičarstvu našla svoje poslanstvo.

“Želim si, da bi lahko v naši vitrini, ki je kar malce premajhna, strankam ponudila še več vrst slaščic.”

Dovolite, da vas povabimo v središče Domžal. V prikupno, ter premišljeno zasnovano in estetsko dovršeno opremljeno slaščičarno, ki sliši na ime Bella. V slaščičarno, kjer sta okus in pa izgled slaščic izpopolnjena. In kjer boste v bogati ponudbi unikatnih slaščic, narejenih z manj sladkorja, lahko izbrali kar vas pritegne in nagovori.

Pisalo se je leto 2015, ko je slaščičarka Maja Habjan začela pisati svojo sladko zgodbo pod imenom Torte Bella. Butično narejene unikatne slaščice so njena umetnost. V njih se lahko izražata njena kreativnost in pa ljubezen do ustvarjanja, ki podkrepljeni z željo, da bi lahko strankam vsak dan ponudila nekaj novega in dodatnega, navdihujejo njeno ustvarjalnost. Tako lahko v bogati ponudbi dnevno svežih slaščic, v slaščičarni Bella, vsak obiskovalec najde nekaj zase.

“V ponudbi imamo tudi diabetične sladolede, ki so čisto brez sladkorja in pa presne veganske tortice.”
Slaščičarka Maja Habjan.

Maja v sebi čuti neizmerno veselje, ko uspe s kreacijo uresničiti želje strank. Žene jo izjemna strast po raziskovanju. Po preizkušanju kaj vse se da in kaj vse lahko. Kaj vse obstaja. Vedno si želi ustvariti še nekaj novega, poizkusiti še nekaj drugega. Nove okuse, nove kombinacije, nove oblike in podobe. In kot sama pravi, »ko veš, kaj si želiš in kaj bi rad delal, je vse veliko lažje.«

V središču Domžal se nahaja skrbno in stilsko opremljena butična kavarna Bella

Maja je začela je z majhnimi željami in nedolgo nazaj v središču Domžal odprla skrbno in stilsko opremljeno butično kavarno, kjer se vsak obiskovalec počuti dobrodošlo ter sprejeto, medtem, ko lahko v široki ponudbi slaščic in naravnih izdelkov izbere nekaj zase.

Slaščičarna se nahaja v SPB-ju, na zadnji strani pri velikem parkirišču pri železniški progi, natančneje na naslovu Ljubljanska cesta 88, kjer se lahko v mirnem skritem kotičku posladkate in spijete skodelico odlične kave.

Prepustite se navdihu in v bogatem asortimaju slaščic, narejenih za najrazličnejše priložnosti, izberite tisto, ki vas najbolj pritegne in nagovori. Izbirate lahko med različnimi tortami, cakepopsi, popsicli, makroni, cupcaki, kozarčnimi sladicami, mini ter monoporcijskimi sladicami, kremšnitami, domačimi piškoti ter ostalimi sladicami in kompletki.

 “Radi imamo naravne stvari izdelane na naraven način”

V slaščičarni Bella imajo v ponudbi zgolj to, kar sami izdelajo. In ker so jim blizu naravne stvari izdelane na naraven način, umetne pijače na njihovih policah ne najdejo prostora. V vročih poletnih dneh se lahko v slaščičarni osvežite z enajstimi različnimi okusi limonad, ki jih izdelajo s sadnimi pireji z visokim deležem sadja.

V ponudbi imajo tudi enajst okusov izjemno popularnega Bubble tea, Gin-Tonic, Spritz, naravne limonade, banana split in sadne kupe, ki jih naredijo na malce drugačen način. Poleg širokega izbora sladic za najrazličnejše priložnosti ali za nežna in sladka crkljanja, je njihova posebnost sladoled. Domač sladoled izdelan iz najbolj kakovostnih surovin, z bogatim in kremastim okusom, pri čemer velja izpostaviti, da so vsi sadni okusi veganski. Najde pa se še kakšen poseben okus kot so sivka, gin tonic, unicorn, bela čokolada z baziliko in jagodo, korenček in še in še.

Poleg sladic, ki jih lahko izberete v slaščičarni, lahko naročite tudi tudi tematske torte za razna praznovanja, poročne torte, sladki kotiček in poslovna praznovanja ter darila, ki jih izdelajo po vaših željah.

Nova posebnost je najem skrinje polne sladoleda za praznovanja, piknike in razne dogodke. Skrinjo sladoleda lahko najamete z vsemi pripomočki: korneti, lopatka in dostava na kraj dogodka. Po dogovoru lahko na zabavi za strežbo sladoleda poskrbi tudi Bellina ekipa.

“Naši izdelki so butični. Vloženi trud in ljubezen se začutita”

V slaščičarni Bella trdno stojijo za surovinami, ki jih za izdelavo slaščic uporabljajo. In kot poudarja Maja, »že od vsega začetka kupujemo iste surovine in tukaj res ne popuščamo. Pri nas ni masovne industrijske proizvodnje, ampak delamo bolj butično. To nam omogoča, da se lahko sladici posvetimo, vloženi trud in ljubezen pa se v izdelku začutita«.

Maja se posveča kreativnemu ustvarjanju in delu v delavnici, medtem, ko je sestra Nina prevzela logistična in druga opravila. Gre za družinsko podjetje, kjer vsi tako ali drugače dihajo z Bello in skrbijo, da vse poteka brezhibno.

Bella širi ekipo

V svojo ekipo z veseljem sprejmejo tudi nove obraze, saj si želijo, da bi z osebnim pristopom in pa občutkom za sočloveka ter slaščičarstvo, obiskovalcem slaščičarne Bella ponudili priložnost za dobro počutje in zadovoljstvo.

“Smo zelo mlad kolektiv in vsekakor si želimo simpatično in zgovorno osebo, kateri je ambient kavarn ter slaščičarn blizu in všeč tovrstno delo.”

 

Njihovo vodilo je oseben pristop do vsake stranke posebej in da si v tem hitrem tempu življenja čisto vsak lahko vzame trenutek zase in za drobne užitke življenja.

Vljudno vabljeni v sladki kotiček pod imenom Bella.

Naročnik oglasa: Maja Habjan s.p.

Tagi