V Cvetličarni Slovnik vas bo tudi letos pričakala prelepa novoletna pravljica

Prodajna razstava adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev

Približuje se čarobni december, ki je čas pričakovanj, upanja, pozitivnih misli, sanj in želja. V tem času naše domove radi okrasimo z adventnimi venčki, novoletnimi aranžmaji in različnimi dekoracijami, ki so postali sestavni del decembrskega časa in nepogrešljivi del novoletne dekoracije. Če potrebujete navdih, kako okrasiti svoj dom, potem je tradicionalna prodajna razstava adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev Cvetličarne Slovnik več kot na mestu. Tam se namreč vedno najde nekaj, kar vam bo v vaših domovih pričaralo praznično čarobnost.

Cvetličarna Slovnik v Ihanu pripravlja 13. prodajno razstavo adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev, ki bo potekala v soboto, 25. in nedeljo, 26. novembra 2023, med 10. in 18. uro. Tudi letos bodo trije izkušeni cvetličarji spremenili notranjost in zunanjost cvetličarne v prelepa novoletno pravljico, kjer si boste lahko ogledali ogromno aranžmajev, venčkov, smrečic in drugih okraskov, s katerimi boste lahko okrasili svoj dom v prazničnih dneh. Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov ter vsebujejo nordijsko smreko. Pri nordijski smreki iglice, kljub suhemu in toplemu zraku dolgo ne odpadejo.

Idejno zasnovo, postavitev razstave in temo dogodka si vsako leto zamisli idejni vodja cvetličarne, Boštjan Slovnik, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in dovršenimi idejami poskrbi, da obiskovalci na razstavi uživajo v kreacijah. Ob tem poskrbijo za veliko izbiro božičnih zvezd, ki so vzgojene v slovenski vrtnariji. Prav tako vsako predstavijo nove trende in možnosti okrasitve prostora.

Po ogledu razstave ekipa Cvetličarne Slovnik vedno poskrbi še za prijetno druženje ob čaju in kuhanem vinu ter domačih dobrotah.

Informacije:

Za več informacij lahko poiščete Cvetličarno Slovnik tudi na Facebook profilu in Instagram profilu.

Utrinke, fotografije in video z lanskoletne razstave si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Naročnik oglasa: Cvetličarna Slovnik

Tagi