V Centru za mlade marca dogaja

Marca bo pestro! Joga, pilates, vrtnarska delavnica, reciklažnica, tematska druženja, hengi študentov in dijakov, tuji jeziki in še kaj. Vse to najdeš v Centru za mlade Domžale.

V marcu nadaljujemo z vadbo za mlade, z jogo in pilatesom. Joga, hatha flow, bo potekala ob ponedeljkih 20:00-21:00, vodi jo učiteljica joge Živa Mahkota. Pilates bo potekal kar dvakrat na teden in sicer ponedeljki 17:30-18:30 in petki 17:00-18:00, vodita ga učiteljici pilatesa Maša Saksida in Bojana Saksida. Vadba je namenjena mladim, 15-30 let. Cena 10 €/mesec (4 srečanja).

Vsako leto zavržemo ogromno uporabnih in malo nošenih oblačil. Zakaj jih ne bi namesto v odpadek, predelali v nekaj novega, edinstvenega? Prijavite se na delavnico reciklažnice! Na delavnici boste iz starih oblačil naredili nove uporabne predmete, se naučili uporabljati šivalni stroj in spoznali proces načrtovanja dela. Delavnico vodi Brigita Ložar, ustanoviteljica Trmoglavke in je sestavljena iz treh srečanj, prvo bo v torek, 7. 3. 2023 ob 17. uri.

Radi vrtnarite? Si želite urejene gredice in unikatne cvetlične lončke? Vabljeni na malo vrtnarsko delavnico, kjer boste izdelali oznake za gredice, vrtne škrate in krasili cvetlične lončke. Delavnica je medgeneracijska, vodi jo Rada kos. Cena: 10 € odrasli, mladi do 30 let 5€, otroci v spremstvu staršev brezplačno.

Si želiš varen prostor, kjer lahko deliš svoje misli, občutke in zgodbe s svojimi vrstniki? Si želiš biti slišan_a? Vabljen_a na tematsko druženje mladih Z besedo na dan, kjer boste v sproščenem vzdušju in ob podpori vrstnikov delili svoja razmišljanja na temo odnosov. Klepet bo vodila Rebeka Dragar. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 6. 3. 2023, ob 18. uri, na temo odnosov. Druženje je namenjeno mladim med 15. in 20. letom starosti.

Za mlade, ki jih zanima tujina in mednarodne priložnosti za mlade. Center za mlade Domžale organizira mednarodno kavarno, na kateri boš v sproščenem vzdušju spoznal_a, kako na brezplačno pot po Evropi z vlakom, kako spoznati vrstnike iz drugih evropskih držav, kakšne so možnosti za prakso in prostovoljno delo v tujini ter še veliko več. Četrtek, 2. 3. 2023, z začetkom ob 18. uri, v Centru za mlade Domžale.

Na vse aktivnosti so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568. Več informacij najdete na spletni strani CZM.

Center za mlade Domžale

 

Tagi