Podjetniški bralni klub – priložnost za mreženje

V torek, 17. januarja 2023 bo ob 18.uri v Obrtni zbornici Domžale potekal dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega boste imeli udeleženci srečanja priložnost za navezovanje novih stikov in vzdrževanje obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

Mreženje je pomemben del pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja. In prav zato bodo na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale v okviru Spot svetovanja Osrednjeslovenska regije organizirali dogodek mreženja, kjer se boste udeleženci dogodka lahko povezali skozi izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig, ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov, tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo.

Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, vendar predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost, je še kako pomembna in dragocena. Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh pa dragoceno. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Lepo vabljeni, da se dogodka udeležite tudi vi. Število mest je omejeno, prijave na dogodek pa obvezne.

Prijave sprejemajo na tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si. Prijavite pa se lahko tudi direktno na spletnem obrazcu

Petra Petravič; Foto: Obrtna zbornica Domžale

 

Tagi