Naročite se na Tedenski novičnik domžalec.si in se potegujte za lepe nagrade

Prenovljen portal domžalec.si, ki je luč sveta ugledal pred kratkim, ponuja najnovejšo tehnično in grafično zasnovo, s katero prinašamo svežino, novosti ter lažji dostop do vsebin, kar vam bo omogočal prilagojen dizajn za vse tri platforme, preko katerih lahko spremljate naš portal. Poleg tega pa smo uvedli kar nekaj novosti, med njimi je tudi nova rubrika »Tedenski novičnik«.

Ena izmed novosti, ki jo uvajamo na prenovljenem portalu je, da bo domžalec.si od sedaj naprej tudi v vaših elektronskih nabiralnikih. Enkrat tedensko, vsako nedeljo zjutraj, bomo vse naše uporabnike, ki se boste prijavili na naše E-novice, razveseljevali z domžalec.si – Tedenskim novičnikom, kjer se bomo sprehodili skozi pregled in za vas pripravili izbor najbolj odmevnih in udarnih novic preteklega tedna na našem spletnem portalu domžalec.si.

Naročite se na Tedenski novičnik in se potegujte za lepe nagrade

Vsi, ki se boste do vključno 25. 2. 2018, do 23.59, z vnosom pravilnih podatkov (ime in priimek, e-naslov), naročili na Tedenski novičnik, boste sodelovali v naši nagradni igri, v kateri se boste potegovali za Tablični računalnik in še nekaj lepih nagrad. Glavni nagradi podarja podjetje Anni d.o.o. iz Trzina.S posredovanjem podatkov, se strinjate s pogoji uporabe in pravili in pogoji nagradne igre.

NAGRADE:

1. Nagrada: Tablični računalnik ASUS ZenPad 10 16GB moder + microSD 16GB C10 (Z301M)
2. Nagrada: Slušalke brezžične Sandberg Blue Storm Bluetooth

3.-5. Nagrada: Knjiga Primoža Hienga »Pirhi, pisanice, remeke«
6.-8. Nagrada: Brisača domžalec.si
9.-11. Nagrada: Skodelica domžalec.si

 

 

Komentarji uporabnikov
Tagi