Majsko dogajanje v Centru za mlade Domžale

V CZM-ju bo tudi maja pestro. Čaka vas raznolik program za mlade – fotografski tečaj, vadba, konverzacije v španskem jeziku, medgeneracijska delavnica naravne kozmetike in odprtje razstave likovnega in literarnega natečaja Moj cajt – moja izbira.

Fotografski tečaj za mlade

Rad_a fotografiraš, a ti fotografije niso všeč? Bi rad_a izpilila svoje znanje fotografije? Pridruži se nam na fotografskem tečaju, ki je namenjen mladim med 16. in 30. letom starosti.

Tečaj obsega 5 srečanj, prvo bo v četrtek, 4. 5. 2023, ob 18:30. Cena tečaja je 10 evrov. Vodi ga fotografinja Daša Kankaraš.

Medgeneracijska delavnica naravne kozmetike

Razvajajte svojo kožo z naravno kozmetiko. Pod mentorstvom Mire Klemenc iz kozmetike Meze se bomo naučili, kako izdelati trdi šampon in deodorant. Delavnica bo potekala v torek, 16. 5. 2023, med 17. in 20. uro.

Delavnica je namenjena vsem generacijam. Cena za odrasle je 10 €, mladi med 15 in 30 letom starosti plačajo 5 evrov, za otroke v spremstvu staršev pa je delavnica brezplačna.

Espanol informal – konverzacije v španskem jeziku

Poznaš vsaj osnove španščine? Bi rad_a vadil_a konverzacijo? Pridruži se našemu ESE prostovoljcu Jordiju in z njim poklepetaj v španščini. Espanol informal poteka ob četrtkih, med 18. in 19. uro v Centru za mlade Domžale. Zaželene so prehodne prijave na info@czm-domzale.si. Srečanja so brezplačna.

Vadba za mlade: Joga in pilates

V maju nadaljujemo z vadbo za mlade, z jogo in pilatesom. Joga, hatha flow, bo potekala ob ponedeljkih 20:00-21:00, vodi jo učiteljica joge Živa Mahkota. Prvo srečanje v maju bo 8. 5. 2023. Pilates bo potekal dvakrat na teden in sicer ponedeljki 17:30-18:30 in petki 17:00-18:00, vodita ga učiteljici pilatesa Maša Saksida in Bojana Saksida. Prvo srečanje bo v petek, 5. 5. in ponedeljek 8. 5. Vadba je namenjena mladim, 15-30 let. Cena 10 €/mesec (za 4 srečanja).

Odprtje razstave likovnega in literarnega natečaja Moj cajt – moja izbira

Likovno-literarni natečaj »Moj cajt – moja izbira« je zaključen. Nagrajena dela, vključno s pohvalami, bodo na ogled v prostorih Centra za mlade Domžale. Odprtje razstave in podelitev priznanj bo v četrtek, 11. maja, ob 18. uri.

Na vse aktivnosti so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568. Več informacij najdete na spletni strani CZM ter na FB in IG strani.

Center za mlade Domžale

 

Tagi