Brezplačno usposabljanje: Od dobrega spanca do učinkovitosti po metodi EFT

Vsi si želimo biti učinkoviti in uspešni, zato smo na Obrtni zbornici Domžale v sodelovanju s Slovensko poslovno točko za vas pripravili prav posebno usposabljanje, ki vam bo pomagalo, da boste boljše spali, bili bolj zadovoljni in s tem tudi učinkoviti. 

Učinkovitost je vidik dela, ki se mu podjetniki in potencialni podjetniki ne moremo izogniti. Delo pa je lahko učinkovito, če ga opravljajo usposobljeni in zadovoljni zaposleni. Pomemben del zadovoljstva zaposlenega pa predstavlja njegovo počutje. Z dobrim počutjem zaposlenih lahko torej dosegate tudi večjo učinkovitost pri delu.

Si želite dobrega počutja? Si želite urediti svoje spalne navade, rekreacijo in prehrano? Si želite bolj učinkovito delati od doma in prenehati z odlašanjem? Opažate, da stres vpliva na vašo učinkovitost?

Ker skupaj zmoremo več, smo na Obrtni zbornici Domžale v sodelovanju s Slovensko poslovno točko (SPOT) za vas pripravili brezplačno ONLINE usposabljanje, ki vam bo pomagalo, da boste s pomočjo boljšega počutja bolj učinkoviti in s tem bolj uspešni tako v poslovnem kot tudi v zasebnem življenju.

Na usposabljanju se bomo naučili, kako učinkovito in na praktičen način izboljšati svoje počutje in s tem tudi učinkovitost v vsakdanjem življenju tako v poslu kot tudi doma s pomočjo preproste metode EFT.

Kdaj:

  • Ponedeljek, 18. januarja od 17. do 19.15 ure
  • Sreda, 20. januarja od 17. do 19.15 ure
  • Ponedeljek, 25. januarja od 17. do 19.15 ure
  • Sreda, 27. januarja od 17. do 19.15 ure

Kje:

  • ONLINE na  ZOOM povezavi, ki jo dobite po prijavi na usposabljanje

Komu je usposabljanje namenjeno:

  • Potencialnim podjetnikom, podjetnikom, zaposlenim, študentom, dijakom, podjetnikom, skratka vsem, ki  se želijo naučiti kako izboljšati svoje počutje in povečati svojo učinkovitost tako poslovno kot tudi zasebno.

Udeležba je brezplačna. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.  Obvezne predhodne prijave TUKAJ.

Več informacij o usposabljanju si lahko preberete TUKAJ.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

 

Tagi