Naročite se na Tedenski novičnik Domžalca in se potegujte za lepe nagrade

S prenovo portala, ki je bila izvedena v začetku lanskega leta, smo uvedli številne novosti, med drugim smo s Tedenskim novičnikom poskrbeli, da domžalec.si lahko pride tudi v elektronske poštne nabiralnike naših bralcev. Enkrat tedensko, vsako nedeljo zjutraj, vse naše uporabnike, ki so se prijavili na naše E-novice, razveseljujemo s Tedenskim novičnikom, ki vsebuje izbor najbolj odmevnih in udarnih novic preteklega tedna na našem spletnem portalu domžalec.si

Naročite se na Tedenski novičnik in se potegujte za lepe nagrade

Vsi, ki se boste od 5. 8. do vključno 31. 8. 2019, do 23.59, z vnosom pravilnih podatkov v spodnji obrazec (Ime in priimek ter Elektronski naslov), naročili na Tedenski novičnik, boste sodelovali v naši nagradni igri, v kateri se boste potegovali za darilne pakete SelectBox podjetja Kitio, d.o.o. in darilne kartice SuperCard podjetja Lorems, d.o.o. Skupaj smo za vas pripravili kar 20 nagrad, ki se gibljejo v vrednosti med 15 in 39,80 evra. V nagradni igri sodelujejo tako obstoječi, kot novi naročniki!

NAGRADE:
1. nagrada: Paket C SelectBox – Miza za dva (39,80€) – Gurmansko raziskovanje pri kuharskih mojstrih 
2. nagrada: Paket C SelectBox – Miza za dva (39,80€) – Gurmansko raziskovanje pri kuharskih mojstrih 
3.-5. nagrada: Paket B SelectBox – Nega v spa centru (24,80€) – Obisk kozmetičnega ali spa centra
6.-8. nagrada: Paket B SelectBox – Raziskovanje okusov (24,80€) – Raziskovanje okusov
9.-11. nagrada: Paket B SelectBox – Šport za vsakogar (24,80€) – Šport za vsakogar
12.-20. nagrada: SuperCard (15€) – SuperCard

S posredovanjem podatkov, se strinjate s pogoji uporabe in pravili in pogoji nagradne igre.

************************************************************************************

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

 

Komentarji uporabnikov
Tagi