Prireditveni prostor v Turnšah bo odet praznične luči

Članice in člani Turistično rekreativnega društva Turnše-Češenik ne poznajo počitka tudi v teh predprazničnih decembrskih dneh, saj so že nekaj časa njihove misli in aktivnosti usmerjene v organizacijo Božičnega bazarja, ki bo na prireditvenem prostoru v Turnšah potekal v soboto, 14. decembra 2019, med 11. in 20. uro.

Prireditveni prostor v Turnšah bo tokrat odet v praznične luči, odvijal se bo namreč Božični bazar. Prireditev je namenjena otrokom, njihovim staršem in staršem staršem. Torej prav vsem! Možen bo nakup novoletnih darilc na stojnicah, za najmlajše bo organizirana krajša predstava, obiskal jih bo Božiček, poskrbljeno pa bo tudi za toplo gostinsko ponudbo.

Za Božični bazar se članice in člani Turističnega društva Turnše-Češenik pripravljajo že kar nekaj časa. V ta namen so pripravili več delavnic, na katerih so izdelovali unikatne stvari, ki jih bodo ponudili na bazarju. Tako so se lotili izdelovanja božično-novoletnih voščilnic, pod taktirko Marije Pezdirc pa so se lotili ustvarjali z glino. Kot lahko vidite na fotografijah so se odlično zabavali in ustvarili čudovite izdelke. Ti bodo seveda na voljo na božičnem bazarju, kamor ste lepo vabljeni tudi vi.

Miha Ulčar; Foto: TD Turnše-Češenik

Komentarji uporabnikov
Tagi