Srednješolci ob kulturnem prazniku

Dijaki in dijakinje Srednje šole Domžale se vam ob letošnjem kulturnem prazniku predstavljajo s kratkim programom, ki ga sestavljajo optimistične pesmi in misli, prežete z upanjem, ter nekaj glasbenih točk. Prepričani so, da v teh časih, ko sta nam bližina in druženje tako skopo odmerjena, najbolj potrebujemo prav to: glasbo, upanje in pozitivne misli.

Kulturni program dijakinj in dijakov Srednje šole Domžale poteka v sklopu praznovanja kulturnega praznika “Živa kultura v Domžalah”, v okviru katerega so v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale v sodelovanju z Občino Domžale pripravili bogat program prireditev, od gledaliških predstav, filmov, razstav, delavnic in pogovorov – za stare in mlade. S svojimi prispevki bodo sodelovali tudi nekateri zunanji izvajalci iz naše občine, kar dokazuje, da je kultura na domžalskem tudi v težkih časih še kako živa.

Kulturni program dijakinj in dijakov Srednje šole Domžale, ki si ga lahko ogledate v videu zgoraj, bo za ogled na voljo do ponedeljka, 8. februarja 2021.

V času med četrtkom, 4. februarja in ponedeljkom, 8. februarja, vas čaka na spletnih in družabnih straneh Kulturnega doma, Občine Domžale, Visit Domžale in portala domžalec.si pestra izbira prireditev, ki dokazujejo, da je domžalska kultura še kako živa tudi v času, ko so naše dvorane, galerije in muzeji zaprti.

Miha Ulčar; Foto, video: Srednja šola Domžale

Tagi