Revijo Domžalec si lahko ogledate tudi na našem portalu

Pred nekaj dnevi je izšla druga izdaja revije Domžalec, ki so jo brezplačno prejela vsa gospodinjstva v občinah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin. Domžalec je revija o ljudeh, ki ustvarjajo širšo domžalsko družbo. Revijo si lahko preberete tudi na našem portalu in sicer v posebnem zavihku Revija DOMŽALEC, kjer najdete tako prvo kot drugo številko. Je pa revijo še možno dobiti v trafiki pri železniški postaji v Domžalah in Knjižnici Domžale.

V reviji, ki je tokrat poletno obarvana, se lahko o naravni kozmetiki za poletne dni podučite skozi intervju z Anjo Vrhovec, ki na Viru pri Domžalah ustvarja kozmetiko Eterika. V rubriki za starše si lahko preberite vse o poletni negi otrok in na kaj morate še posebej paziti. Prav tako pa smo nekaj napisali o kosmatinčkih in poletju, kajti tudi na njih ne smemo pozabiti.

Veliki intervju in naslovnica pa pripadata Ani Cajhen, ustvarjalki, ki domžalske slamnike zopet postavlja na izjemno pomembno mesto v modi – torej slamnik kot modni kos, ki ga nosi vsaka dama ali gospod z okusom. Slamnik kot izjava ozaveščenega posameznika, ki se zaveda pomena lokalne proizvodnje in trajnostne mode. Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri na družbenih omrežjih in se potegujete za darilni bon – po meri narejen slamnik Ane Cajhen. Nagradno igro bomo na našem portalu objavili jutri.

V drugi reviji Domžalec si lahko preberete tudi intervju s slavnim kolesarjem in danes trenerjem kolesarske reprezentance, Andrejem Hauptmanom, nekdanjim Domžalcem, ki danes biva na Dobenu. V reviji boste izvedeli več o Prostoferju, LinkedIn Local Domžale – Kamnik in pa tudi pojavu današnjih dni, Zoom face. Ajda Vodlan v svoji kolumni Ajda piše tokrat razmišlja o samostojnosti Slovenije, ki v teh dneh dopolnjuje trideseto leto neodvisnosti. Benjamin Lukšič pa se sprašuje o regijski povezanosti naših občin. In navsezadnje temu je tudi revija namenjena – da se posamezniki in posameznice vseh petih občin spoznamo ter povežemo.

Naklada revije 21.000 izvodov in izhaja na dva meseca. Revija se uvršča v informativni periodični tisk. Več o reviji Domžalec si lahko preberete v zavihku Revija DOMŽALEC.

Ne spreglejte tudi naše nagradne igre, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Ano Cajhen, podarili pa bomo darilni bon za slamnik, narejen po meri.

Komentarji uporabnikov
Tagi