V prometni nesreči v Depali vasi udeleženi osebni vozili

Danes, nekaj minut čez 8.30 uro na regionalni cesti Domžale-Trzin v naselju Depala vas prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda. Zaradi prometne nesreče je bil promet na tistem območju nekaj časa močno oviran.

Primož Žnider, vodja intervencije poklicne gasilske enote CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil v Depali vasi obveščeni ob 8.39 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter očistili cestišče razlitih tekočin. Nihče izmed udeležencev ni bil poškodovan, so pa reševalci NMP ZD Domžale na kraju preventivno pregledali voznika, voznico ter otroka, ki se je nahajal v enem izmed udeleženih vozil.

Do nesreče naj bi po naših neuradnih informacijah prišlo zaradi neupoštevanja prednosti in sicer naj bi do trka prišlo med vključevanjem voznice na prednostno cesto, ko je po njej pripeljal voznik drugega osebnega vozila.

Je bila pa to danes že druga prometna nesreča, ki se je pripetila na domžalsko-moravškem območju. Okrog 6.30 ure je do prometne nesreče prišlo v naselju Drtija v občini Moravče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. O tem smo že poročali na našem portalu.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale, bralec

Komentarji uporabnikov
Tagi