Pri Moravčah čelno trčila motokrosista, ki sta utrpela hujše poškodbe

Danes, nekaj minut po 19. uri je v kraju Hribce pri Moravčah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena dva motokrosista.

Kot nam je povedal Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene Poklicne gasilske enote CZR Domžale, je šlo za prometno nesrečo dveh mladih motoristov, ki sta se čelno trčila z motokros motorji in pri tem utrpela težje poškodbe okončin.

Na kraj dogodka so prihiteli poklicni gasilci enote CZR Domžale, ki so zavarovali mesto nesreče, pomagali reševalcem pri imobilizaciji poškodovanih oseb in pri njihovem prenosu v reševalno vozilo. V reševanju je sodelovalo 5 gasilcev in eno reševalno vozilo, posredovali so tudi reševalci NMP Domžale in policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče so s Policijske uprave Ljubljana sporočili, da je po do sedaj zbranih obvestilih do prometne nesreče prišlo, ker je voznik motornega kolesa v ovinku zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v motorista, ki je pripeljal nasproti. Pri tem ta se oba motorista huje telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom sta bila odpeljana v UBKC Ljubljana, njuno življenje pa po do sedaj znanih podatkih ni ogroženo. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Petra Petravič;  Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi