Na trzinski obvoznici trčila kombinirano in osebno vozilo, dve osebi poškodovani

Danes, nekaj minut pred 14.30 uro je na trzinski obvoznici v križišču z Ljubljansko cesto prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kombinirano in osebno vozilo. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe in bili prepeljani v UKC Ljubljana.

Robert Koščak, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 14.18 uri obveščeni, da sta na trzinski obvoznici v križišču z Ljubljansko cesto trčila kombinirano in osebno vozilo. Ob prihodu so skupaj z gasilci PGD Trzin zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, do prihoda reševalcev NMP Domžale nudili pomoč poškodovanima osebama, katera so reševalci v nadaljevanju oskrbeli in ju prepeljali v UKC Ljubljana. Prav tako so gasilci posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do nje prišlo, ker je voznik kombija pri zavijanju levo odvzel prednost voznici, ki je pripeljala nasproti. Pri tem sta se oba voznika lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi