Na prehodu za pešce zbil peško, ki je nato huje poškodovana obležala na cestišču

Danes, okrog 14.30 ure je na Ljubljanski cesti, poleg Policijske postaje Domžale, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in peška. Slednja je v nesreči utrpela hujše poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Voznik osebnega vozila je peško zbil na prehodu za pešce, peška pa je po trku obležala na cestišču. Reševalci NMP Domžale so jo oskrbeli in jo v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo na Ljubljanski cesti v Domžalah povedal, da je po do seda znanih podatki do prometne nesreče prišlo, ker je voznik odvzel prednost peški na prehodu za pešce. Pri tem se je peška huje telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UBKC Ljubljana, njeno življenje pa ni ogroženo. Policisti so opravili ogleda in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Je pa to danes že druga prometna nesreča, ki se je pripetila na domžalsko-mengeškem območju. Kot smo že poročali na našem portalu, je v jutranjih urah voznica osebnega vozila v Mengšu trčila v motorista, ki v nesreči utrpel hujše poškodbe.

Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek

Tagi