V prometni nesreči v Mengšu motorist utrpel hujše poškodbe

Danes, nekaj minut pred 6. uro zjutraj se je v krožnem križišču na Kolodvorski ulici v Mengšu pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist. Slednji se je v nesreči huje poškodoval in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Na kraju prometne nesreče so posredovali gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, usmerjali promet, očistili cestišče, s tehničnim posegom preprečili iztekanje motornih tekočin ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega motorista, ki je bil v nadaljevanju prepeljan v bolnišnično oskrbo.

Na Policijski upravi Ljubljana so v zvezi s prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist povedali, da je po do sedaj znanih podatkih do prometne nesreče prišlo, ker je voznica v krožišču odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval in bil z reševalnim  vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti so zavarovali kraj in opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: Miha Žargi/PGD Mengeš

Tagi