Moški v trgovini razbijal inventar in povzročil za več tisoč evrov škode

Neobičajno in nenavadno stranko so imeli danes dopoldan okrog 8.30 ure v Tuš marketu v Preserjah pri Radomljah, saj se je moški namesto kupovanja lotil razbijanja inventarja. Tako je po pričevanju ene izmed strank, ki se je takrat nahajala v trgovini, moški s polic po tleh začel metati steklenice s pijačami ter druge trgovinske artikle. Prav tako je med kupci in zaposlenimi povzročil paniko in strah, saj nihče ni vedel, kaj se moškemu plete po glavi in kaj vse je še zmožen storiti, glede na to, da se je lotil razbijanja inventarja.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z dogodkom povedala, da so bili nekaj pred 9. uro dopoldan obveščeni, da je v trgovino v Preserjah pri Radomljah vstopil moški, ki razbija inventar. Policisti so na kraju izsledili moškega in ugotovili, da je nekaj po 8.30 vstopil v trgovino, ter iz neznanega razloga pričel razbijati inventar v trgovini, ter s tem povzročil za več tisoč evrov škode. Policisti so pri tem zaznali, da ima moški zdravstvene težave, zato je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in bodo o vseh znanih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Tagi