Darilnica Klavdija – ustvarjalni material in unikatna darila slovenskih ustvarjalcev na enem mestu

Imate idejo, da bi ustvarili nekaj unikatnega in prijetnega, s katerim bi razveselili koga od bližnjih ali pa si z njim polepšali prostore v stanovanju ali pa svojo pisarno, pa vam manjka samo še pravi ustvarjalni material ali pa kakšen namig, ki bi ga z vami delil nekdo, ki se spozna na te stvari. Odslej teh problemov ne bo več, saj je pred kratkim na Ljubljanski cesti 72 v Domžalah (stanovanjsko-poslovni objekt SPB-1), svoja vrata odprla Darilnica Klavdija, kjer boste na enem mestu našli ustvarjalni material in unikatna darila slovenskih ustvarjalcev. Organizirajo pa tudi predstavitvene, ustvarjalne in otroške delavnice.

Največja težava s katero se običajno soočamo so dnevi, ko naši bližnji ali prijatelji praznujejo rojstni dan ali pa kakšen drug življenjski mejnik, saj smo vedno polni vprašanj, kaj bi mu oziroma kaj bi jim podarili. Po glavi se nam plete tisoč in ena ideja, manjka pa samo tista drobcena pika na »i«, ki bi naši ideji dodala smisel in pravi čar. Darila so namreč najlepša, če so preprosta in če smo v njih dali del sebe. S takšnim darilom razveselimo obdarovanca in tudi sebe. Otrokom pa z ustvarjalnimi setki lahko podarite tudi svoj čas in tako ustvarjalno krepite družinske vezi.

S prihodom Darilnice Klavdije, prostori se nahajajo na Ljubljanski cesti 72 v Domžalah (stanovanjsko-poslovni objekt SPB-1), bo rešena marsikatera dilema. Svojo ponudbo in znanje pa delijo tudi na njihovi spletni strani http://www.darilnica-klavdija.si, kjer lahko opravite tudi spletni nakup.

V primeru, da ne najdete ničesar, kar bi tisti trenutek razveselilo vas ali vašega obdarovanca, imajo pripravljene tudi lične darilne bone, ki rešijo še tako hudo zagato.

V Darilnici Klavdija najdete ustvarjalni material za papirčkanje, nakitkanje, quilling ali servietno tehniko, za začetnike ali že prave umetnike, ustvarjalne sete za otroke, dekorativni material in drobne dodatke, unikatna darila slovenskih ustvarjalcev in še in še. Pri njih dobite tudi ideje, kako kakšno stvar izdelati sami, organizirajo pa tudi ustvarjalne delavnice.

Dekleta so vam vedno na voljo, zato ne oklevajte in jih obiščite!

Delavnica s Kajo – barvanje odtiskov

V soboto, 8. decembra 2018, ob 10. uri v Darilnici Klavdija organizirajo ustvarjalno druženje s Kajo Vezenšek, kjer boste lahko barvali odtiske z alkoholnimi markerji. S seboj lahko prinesete svoje markerje, štampiljke, emboss prahce, grelne naprave … predvsem pa veliko dobre volje. Vsi udeleženci prejmete lepa, predvsem pa uporabna darilca. Več o delavnici najdete na povezavi tukaj.

Prijave na delavnico: 041 804 043; narocila@darilnica-klavdija.si

Število mest je omejeno, zato je prijava obvezna.

Ustvarjajte z nami!

Več o Darilnici Klavdija najdete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi na njihovem Facebook profilu.

Naročnik oglasa: Darilnica Klavdija

Komentarji uporabnikov
Tagi