Zapišite v koledar: Čarobno mesto s kavča – koncert Vlada Kreslina

Glede na letošnjo situacijo s koronavirusom, dogodka Čarobno mesto Domžale žal ne moremo izpeljati v enaki obliki kot smo ga lani. Vam bomo pa ob koncu leta polepšali leto s koncertom Vlada Kreslina, ki se bo odvijal v sredo, 30. decembra, s pričetkom ob 20. uri. Čarobno mesto s kavča pripravlja Občina Domžale v sodelovanju z Blunoutom in portalom Domžalec.

Vsako leto je Občina namreč organizirala vrsto različnih koncertov – tradicionalni koncert Godbe Domžale in Simfoničnega orkestra Domžale – Kamnik, vrsto narodno – zabavnih koncertov, rock koncerte Big Foot Mame in Siddharte, zapel nam je Jan Plestenjak, lani pa smo v Čarobnem mestu lahko deset dni zapored poslušali odlične koncerte.

Letos pa so za naše občane pripravili koncert Vlada Kreslina. Pripravite prenos podatkov, morda kozarček dobre pijače in si zapišete v koledar, da ne pozabite na ta vrhunski koncert, ki nas čaka. Koncert se bo odvijal v sredo, 30. decembra 2020, s pričetkom ob 20. uri, spremljali pa ga boste lahko na našem portalu in družabnih omrežjih ter na FB strani Blunout kluba in FB Visit Domžale.

“Vlado Kreslin pravzaprav spada med avtorje, ki jih imajo »vsi radi«, kar ponavadi velja za tiste, ki skušajo najbolj ugajati, biti vsakomur všečni. Kar v umetnosti ponavadi ni najbolj zaželeno, v popularni glasbi pa je prevečkrat spregledano. A pri Vladu se zdi, da tega ne počne za druge, temveč zase, oziroma je v tem, da bi nas v to prepričal, zelo prepričljiv. Deluje iskreno in pristno. Pravzaprav z leti vedno bolj, kakor dobro vino.” Izak Košir Odzven (Sigic)

Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca, Visit Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi