Nino Ošlak na stopničkah SLO TOP 50

Še dobro ni minilo dva tedna od kar smo vam predstavili pesem ”Ko si z mano” in je le ta že takoj v prvem tednu predvajanja postala 2. najbolj vrtena slovenska pesem. S tem tednom pa se je uradno zavihtela na zasluženo PRVO MESTO med slovenske izvajalce. Za Ninota je to prvi tovrstni dosežek, nad katerim pa je seveda upravičeno navdušen. Skupno je sicer pesem postala 3. najbolj predvajana radijska uspešnica tedna, a je to daleč najvišje uvrščena slovenska skladba. 

Nino Ošlak je pevec, avtor in producent ter akademski glasbenik, ki živi in ustvarja v Ljubljani. Za sabo ima že, kar 3 samostojne albume in številne radijske uspešnice. Glasbo piše tudi za druge glasbene kolege kot so San Di EGO, Anabel, Helena Blagne, Tilen Lotrič in druge. Pesem Ko si z mano pa je po njegovih besedah ena najboljših v njegovi karieri.

Kot smo že v prejšnjem prispevku zapisali je bil videospot za uspešnico ”Ko si z mano” sneman, kar leto dni. Nino pa pravi, da je bil to njegov največji produkcijski zalogaj do zdaj. Pravi video film so snemali v vseh letnih časih, na številnih lokacijah, tudi v času epidemije, seveda, z upoštevanjem vseh ukrepov.

Nino Ošlak nam je o svojem preboju na najvišje stopničke SLO TOP 50 lestvice povedal: »To je res nora novica! Končno, po 12 letih in treh izdanih albumih, mi je uspelo! Pesem ‘Ko si z mano’ postaja prava uspešnica in res sem vesel, ker dobivam ogromno pozitivnih komentarjev na to pesem. Hvala vsakemu posebej za podporo. Res, hvala. Čestitke pa tudi ostalim glasbenim prijateljem, ker se nas res malo Slovencev prebije na lestvico. Bravo vsi!«  

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Jan Rozman

 

Komentarji uporabnikov
Tagi