Nino Ošlak predstavlja novo pesem Ko si z mano

Akademskega glasbenika Ninota Ošlaka ste na našem portalu lahko zasledili že nekajkrat. Danes vam predstavlja novo pesem skupaj z glasbenim filmom, ki so ga snemali skoraj 1 leto. Pesem Ko si z mano nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej popolnosti. 

Pevec, avtor in producent Nino Ošlak je tudi akademski glasbenik in učitelj glasbe, ki živi in ustvarja v Ljubljani. Za sabo ima že, kar 3 samostojne albume in številne radijske uspešnice. Glasbo piše tudi za druge glasbene kolege kot so San Di EGO, Anabel, Helena Blagne, Tilen Lotrič in druge. Vendar pravi, da je pesem Ko si z mano, ki jo predstavlja danes, ena njegovih najboljših v njegovi karieri.

Pesem Ko si z mano nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Za tiste trenutke, ki nam v življenje vlivajo barve, nam ustavljajo čas…” je povedal Nino.

Nino je skupaj z režiserjem Lukatom Blatnikom ter z ostalo številčno ekipo za to pesem pripravili tudi video podobo – pravi ”mali” glasbeni film, ki je bil sneman v vseh letnih časih.

Nisem še snemal produkcijsko tako velikega video projekta in sem zelo vesel, da nam je uspelo. Kljub drugačnim časom in razmeram. Snemali smo skoraj 20 dni, malo v prestolnici, na Gorenjskem, Štajerskem… Vedno znova sem presenečen koliko lepote premore naša lepa dežela. Vsakdanje trenutke veselja, sreče ob malih pozornostih, smo ujeli v res lepo glasbeno-video zgodbo nove pesmi Ko si z mano“. je o snemanju glasbenega filma dodal Nino Ošlak.

Po predstavitvi te pesmi pa Nino nima časa za počitek. Snema namreč že svoj četrti album, ki bo tokrat akustično obarvan. Izid pa napoveduje v koncu letošnjega leta ali v začetku naslednjega.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Jan Rozman

Komentarji uporabnikov
Tagi