Domžalski glasbenik ES-EY z novo skladbo “Stereo”

Domžalski glasbenik, raper in tekstopisec Nejc Orešek a.k.a ES-EY Combatiente je izdal svojo drugo skladbo “Stereo” iz prihajajoče plošče “Lirikalni Fantom”, za katero je posnel tudi videospot, ki si ga lahko ogledate v zgornjem videu. Skladba, ki jo je napisal Nejc, pa je igra z besedami in metaforami

Tako kot pri skladbi “Mala”, ki je izšla septembra lani, je tudi ta skladba posneta s strani profesionalne video produkcije NESI Videos. Za instrumental je tokrat poskrbel potencialni producent iz Zgornje Polskave, Samo Šoba a.k.a Top$it, za zvok oz. Mix&Master pa je ponovno poskrbel Ivan Petrović, ki je delo opravil več kot odlično.

“Kljub zaostrenim razmeram smo snemalni dan izkoristili odlično, saj smo za lokacijo pridobili prostore Narodnega doma v Logatcu, kjer smo lahko brezhibno izkoristili vse prostore in rekvizite, ki smo jih potrebovali za nastanek tega projekta. Za sceno, kostume in scenarij je poskrbela ekipa NESI Videos,“ je o lokaciji snemanju videospota povedal Nejc, ki nam je zaupal, da je vedno, ko pride do odločitve za nov projekt in da se zanj posname videospot, stoodstotno prepričan, da bo končni izdelek odličen.

“Veseli me, da imam možnost sodelovati s profesionalnimi in hkrati tudi odličnimi posamezniki, ki znajo ustvariti pozitivno energijo že ob štartu. Tako delo lahko poteka brez prekinitev, saj pozitivne energije nikoli ne zmanjka. Veselim se naslednjega projekta, na katerem smo začeli delati, še preden smo objavili projekt “Stereo”. Enostavno je nemogoče opisati občutek ustvarjanja glasbe s tako idealnimi osebami, ki omogočijo nastanek projekta,“ je poudaril Nejc.

Za zaključek nam je še povedal, da bodo kmalu na vse digitalne platforme prišli še projekti iz njegove novonastale plošče “Lirikalni Fantom”, obenem pa bo nastalo tudi nekaj novih video projektov, za vse skladbe, ki jih je že posnel do sedaj. Nejc pravi, da jih bo še kar veliko.

Miha Ulčar; Foto, video: ES-EY

Tagi