Serija predavanj za starše, da se pobližje spoznajo s pomembnimi temami

Center za mlade Domžale organizira serijo predavanj za starše z namenom, da se odrasli pobliže spoznajo s pomembnimi temami, s katerimi se vsakodnevno srečujejo.

Predavanji bosta potekali predvidoma v živo, če to ne bo mogoče, pa preko Zooma. Izvajalke predavanja so Lidija Bašič Jančar, Lili Kodelja in Ana Porenta, zakonske in družinske terapevtke iz Študijsko-raziskovalnega centra za družino, enota Domžale.

Prvo predavanje z naslovom »Razvoj možganov pri otroku in mladostniku in pomen odnosov za njihov polni razvoj« bo potekalo v četrtek, 17. februarja ob 18. uri.  Na predavanju bomo govorili o odnosu med staršem in otrokom kot najpomembnejšim prostorom otrokovega polnega razvoja. Najmočnejši vzgib človekove notranjosti od rojstva dalje je potreba po stiku.

Drugo predavanje z naslovom »Najstnikova jeza-nočna mora staršev« bo potekalo 24. marca 2022 ob 18. uri. Na tem predavanju bomo govorili o zahtevnem obdobju najstništva kot obdobju silovitih čustvenih sprememb, izbruhov, menjavanj razpoloženj ter vlogi staršev v tem obdobju.

Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali na 040/255-568. Vabljeni!

CZM Domžale

 

Tagi