V Turnšah trčili osebni vozili, reševalci pet oseb prepeljali v bolnišnico

Danes okrog 14. ure je v križišču v Turnšah v občini Domžale prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je pet udeležencev utrpelo poškodbe, katere so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote, ki je posredovala na kraju prometne nesreče, nam je povedal, da so bili o trku dveh osebnih vozil v križišču v Turnšah obveščeni ob 14.03 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče ter odklopili akumulatorja na vozilih, reševalci NMP Domžale pa so pet udeležencev, vsi naj bi utrpeli lažje poškodbe, na kraju oskrbeli ter prepeljali v UKC Ljubljana. Na vozilih je nastala večja materialna škoda. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo v Turnšah povedali, da je po do sedaj zbranih obvestilih do nesreče prišlo, ker je voznik v križišču odvzel prednost drugemu vozniku. V prometni nesreči so se poleg povzročitelja lažje poškodovali še dva potnika v njegovem vozilu in udeleženi voznik. Vsi so bili z reševalnim vozilom odpeljan v KC Ljubljana. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi