V SPB-1 v Domžalah ponoči gorel BMW

Okrog 1. ure ponoči je na Ljubljanski cesti v Domžalah zagorelo osebno vozilo. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, ki so požar na vozilu pogasili, ga je pa ogenj uničil. Aktivnosti Policije potekajo v smeri podanih sumov kaznivega dejanja Poškodovanja tujih stvari.

Tomaž Grošelj, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila znamke BMW na Ljubljanski cesti 88 v Domžalah (SPB-1), obveščeni ob 1.10 uri. Požar so takoj po prihodu hitro pogasili, je pa ogenj vozilo uničil. Po besedah Grošlja ostala vozila parkirana vozila v neposredni bližini niso bila poškodovana. Ogenj na vozilu je opazil tamkajšnji varnostnik, ki je takoj tudi obvestil gasilce.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili domžalski policisti o požaru avtomobila BMW 525 na parkirišču v Domžalah obveščeni okrog 1. ure. Ugotovljeno je bilo, da sta dva neznana storilca z razbijanjem stekla na vratih vozila vlomila v vozilo in nato z neznanim zažigalnim sredstvom zanetila ogenj v notranjosti vozila, ki je nato v celoti  zgorelo. Z dejanjem sta lastnico oškodovala za okoli 30.000 evrov. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve storilcev.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi