V prodajnem salonu z mobilno telefonijo v Domžalah mlajša moška izvedla drzno tatvino

Včeraj okrog 19.30 ure zvečer sta zaenkrat še neznana mlajša moška vstopila v prodajni salon z mobilno telefonijo v Domžalah. Po vstopu v prodajalno ju je zanimal določen razstavljen telefon, ki pa ga nista imela namena kupiti, temveč sta si ga prilastila protipravno, saj sta ga iztrgala iz nastavka in z njim zbežala iz prodajalne v noč.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili domžalski policisti včeraj okrog 19.30 ure obveščeni o še eni drzni tatvini v Domžalah, ki sta jo izvršila za zdaj še dva neznana mlajša moška. V prodajnem salonu z mobilno telefonijo sta si ogledovala razstavljen mobilni telefon Samsung Note 8, ki sta ga iztrgala iz nastavka in z njim zbežala iz trgovine.

Opis neznancev: en storilec je visok 180 cm, star med 18 in 20 let, oblečen je bil v črno bundo,s kapuco čez glavo, drugi storilec je visok 175 cm, izrazito košatih obrvi, oblečen pa je bil v črno rdečo bundo.

V kolikor bi kdo prepoznal storilca ali razpolaga s koristnimi informacijami, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilca tega protipravnega dejanja, naj le-te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimno telefonsko številko 080-1200.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv Domžalca

Komentarji uporabnikov
Tagi