Hitra Sedmica z dostavo odličnih malic in drugih jedi poskrbi, da vaš želodček ne trpi

V današnjem hitrem tempu življenja se velikokrat zgodi, da pozabimo na nekoga, ki ga je potrebno razvajati nekajkrat na dan, če ne nas sam opomni na to, kar pa ni prijetno, sploh tedaj, ko smo v pogonu. Govorimo o lakoti, ki ni prijetna stvar in tudi ni dobro, da zadovoljitev te potrebe odlašamo na kasnejši čas. Najhitrejša rešitev je zagotovo ta, da v roke vzamemo telefonski aparat in pokličemo Hitro Sedmico na telefonsko številko 070 772 772, kjer bodo poskrbeli, da boste željeno dobili kmalu po tem, ko boste odložili telefonski aparat.

Hitra Sedmica je znana po zelo dobri hrani, in hitri dostavi. Na dom vam dostavijo malice, pizze, jedi z žara, ocvrte jedi, burgerje, solate … Hitra Sedmica pa ne slovi samo po zelo dobri hrani in hitri dostavi, temveč tudi po zelo velikih porcijah, tako da izgovorov, da se niste dovolj najedli, ne more biti. Z dostavo pokrivajo kar široko območje, saj vam od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro dostavljajo svojo odlično hrano na območje Domžal, Kamnika, Trzina, Mengša, Komende in Črnuč.

Hitra Sedmica je znana po zelo dobri hrani, in hitri dostavi.

Pestra izbira dnevne ponudbe malic

Od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro Hitra Sedmica nudi pestro izbiro dnevne ponudbe malic po ceni 5,50€. Vsak dan imajo v dnevni ponudbi na voljo pet različnih malic, kar pomeni, da se bo vedno našlo kaj dobrega za vaš okus in za razvajanje vašega želodčka. Poleg tega pa imajo vedno na voljo še dodatno ponudbo malic iz stalne ponudbe, kot so piščančji file na žaru s prilogo, krompirčkom in solato, puran po dunajsko s pomfritom in solato, ocvrti sir s pomfritom in solato, pizzo Klasika, pizzo Vegi, Cesarsko solato, solato Sedmica, gratinirano zelenjavo in zelenjavni zrezek s prilogo.

Pasulj z domačo suho klobaso.

Velja tudi omeniti, da so vse malice iz svežih živil, zato imajo vsak dan pripravljeno samo določeno število malic. Ob tem v Hitri Sedmici dodajajo, da zaradi velikega povpraševanja po malicah, rezervacijo malice lahko uredite že od 8. ure dalje na številko 070 772 772, malico pa vam bodo nato dostavili ob dogovorjeni uri.

Pizze iz krušne peči in ponudba druge hrane

Poleg pestre dnevne ponudbe malici nudijo tudi osemnajst vrst odličnih pizz iz krušne peči, nudijo pa tudi ocvrte jedi, jedi z žara, burger Sedmico, in različne solate. Ne smemo pa pozabiti tudi na odlične hlebčke z različnimi svežimi priokusi, pečene v krušni peči.

Pizze iz krušne peči.

Catering

Ob različnih slovesnostih, ki jih prirejate v vaših prostorih, vam v Hitri Sedmici nudijo tudi catering. Poskrbijo za obložene kruhke, kanapeje, narezke, hladno tople bifeje (za večje skupine), pijačo, dekorirajo prostor in vas lepo postrežejo. Obenem vam nudijo tudi njihov gostinski inventar.

Odlična hrana, raznolika ponudba malic, pizz in drugih jedi, velike porcije ter hitra in brezplačna dostava, sta zagotovo pomemben razlog, da tudi vi v roke vzamete telefonski aparat in pokličete Hitro Sedmico na telefonsko številko 070 772 772, ter se še sami prepričate o vsem tem. Pa dober tek!

Hitra Sedmica, Testenova ulica 4, Loka pri Mengšu

(Hitra Sedmica izvaja samo dostavo)

Delovni čas: Ponedeljek – Petek: 8:00 do 14.00

Sobota, Nedelja prazniki: ZAPRTO

Telefon: 070 772 772

E-naslov: info@h7.si

Spletna stran Hitre Sedmice

Facebook povezava Hitre Sedmice

Naročnik oglasa: Hitra Sedmica

 

Komentarji uporabnikov
Tagi