Tudi vlomilcem so zadišale domače dobrote z domžalske tržnice

Domžalska tržnica ni postala priljubljena samo pri občanih in drugih obiskovalcih Domžal, ki tam radi opravijo nakup domače hrane in drugih domačih izdelkov, temveč tudi pri nepridipravih, ki pa jo ne obiščejo v času odprtja, temveč v nočnem času. Nazadnje so vlomilci tržnico obiskali v noči iz ponedeljka na torek, ko so vlomili v štiri prodajne kioske. Po podatkih Policije so povzročili za nekaj sto evrov škode.

Domžalska tržnica je v zadnjem času postala priljubljena tarča tudi za vlomilce, tja pa jih očitno privabi vonj domačih mesnin in druge domače hrane, saj so njihov plen običajno prehrambni izdelki, ki jih tam ponujajo ponudniki domače hrane. Minulo noč so neznani storilci vlomili v štiri prodajne kioske in sicer naj bi bile po naših informacijah v dve prodajalni sira in v pekarno, za četrto pa nimamo informacij. So pa se vlomilci lotili domžalske tržnice že prejšnji teden, ko so vlomili v dva prodajna kioska, od tam pa so izvršili tatvino prehrambnih izdelkov v znesku okrog 500 EUR.

Na Policijski upravi Ljubljana so povedali, da naj bi neznani storilci z vlomi v štiri prodajne kioske na domžalski tržnici, povzročili za nekaj sto evrov škode. Glede samih okoliščin vloma kriminalisti še zbirajo obvestila.

Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar

Komentarji uporabnikov
Tagi