V Klubu borilnih veščin Domžale zavihali rokave

Že takoj na začetku novega koledarskega leta so v Klubu borilnih veščin Domžale zavihali rokave in si nadeli boksarske rokavice, saj so se začeli intenzivno pripravljati na novo sezono, pa naj bo to na tekmovalni ali pa rekreativni ravni.

Tekmovalce Kluba borilnih veščin Domžale v bližnji prihodnosti čaka kar nekaj tekmovanj doma in v tujini, zato so pričeli z intenzivnimi pripravami, med njimi so tudi bazične priprave, na katerih upajo na dobre rezultate.

Konec meseca januarja se v Slovenski Bistrici začne boks liga, meseca aprila pa bo v okviru Boks zveze Slovenije potekalo državno prvenstvo posameznikov v boksu. Tudi tekmovalce v kickboxingu kmalu čakajo novi izzivi, saj se bo februarja pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije pričela kickboxing liga, v nadaljevanju pa državno prvenstvo vseh konkurenc po starosti ter Super pokal kickboxinga.

Tekmovalci domžalskega kluba borilnih veščin se spogledujejo tudi s tekmovanji, ki bodo potekala v tujini, saj je že znan nov letni koledar tekmovanj za leto 2019, ki ga je predstavila Svetovna kickboxing organizacija (WAKO). Meseca februarja se bo v hrvaškem Karlovcu odvijal evropski pokal v kickboxingu. V nadaljevanju leta sledi evropsko kadetsko in mladinsko kickboxing prvenstvo na Madžarskem, za člane pa evropsko prvenstvo v Bosni in Hercegovini in v Turčiji.

V Klubu borilnih veščin Domžale tekom celotnega leta skrbijo tudi za rekreativni boks in kickboxing, ki je namenjen rekreativcem vseh starosti ter obeh spolov. Treningi rekreativcem nudijo ogromno znanja ter fizične kondicije. Več informacij o treningih najdete na njihovi spletni strani teambolhar.si.

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Tagi