Skupina Radomlje Šole zdravja telovadi že šesto leto

Skupina Radomlje Društva Šola zdravja, ki vsako jutro telovadi na prelepi lokaciji ob reki Kamniški Bistrici, se zbira že šesto leto. Gre za zelo številčno skupino, saj redno na jutranjo telovadbo hodi okrog 40 ljudi, med njimi je tudi veliko pripadnikov moškega spola. So zelo povezana skupina in aktivni tudi na drugih področjih. Med drugim so dobri pevci in zelo družabni. Vsakodnevno se veselijo življenja in uživajo v tretjem življenjskem obdobju.

Šesto leto delovanja so oranžni telovadci tudi primerno obeležili. Najprej so izvedli jutranjo telovadbo 1.000 gibov, vaje pa so zaključili s petjem himne svoje skupine. Kot smo že omenili v uvodu, je skupina, ki se vsako jutro zbere ob Kamniški Bistrici na telovadbi in kjer sta enakovredno zastopana oba spola, zelo zanimiva. V skupini redno telovadi tudi Ivan Kraj, ki šteje že več kot 94 pomladi.

Po vadbi so se vsi zbrani odpravili v gostišče Pri Zlati Kaplji, kjer jih je čakalo rojstnodnevno kosilo, za kar so poskrbele krajevne skupnosti Radomlje, Homec-Nožice in Preserje. Na praznovanju je bilo veliko dobre volje in petja, ki je obogatilo dan vsem prisotnim.

Ob tej priložnosti Skupina Radomlje vabi tudi ostale krajane, da se jim pridružijo na jutranji telovadbi ob reki Kamniški Bistrici. Dan bo veliko bolj prijeten, če ga boste začeli z rekreacijo in druženjem!

Miha Ulčar; Foto, video: Matija Žitko

 

Tagi