Zavod za šport in rekreacijo Domžale omogoča brezplačen vpis športnih dogodkov

Zavod za šport in rekreacijo Domžale že več kot dve desetletji uspešno podpira organizacijo številnih športnih dogodkov, tekmovanj, pohodov in družabnih prireditev v občini Domžale ter njeni širši okolici. V odzivu na želje prebivalcev in športnih navdušencev so v ta namen ustvarili spletno platformo ZSRD.si, ki omogoča brezplačno promocijo vseh športnih dogodkov na enem mestu.

Spletna stran ZSRD.si je namenjena tako organizatorjem kot udeležencem športnih dogodkov. Organizatorji lahko preprosto registrirajo svoje prireditve in aktivnosti, ne glede na velikost dogodka ali društva. Spletna platforma je prijazna do uporabnika in omogoča enostavno vpisovanje dogodkov ter dodajanje podrobnosti, kot so datum, opis, fotografije in povezave do dodatnih informacij. Poleg tega je spletna stran ZSRD.si prilagojena tudi za uporabo na mobilnih napravah, kar omogoča dostop do informacij kjerkoli in kadarkoli.

Celostna pobuda Zavoda za šport in rekreacijo Domžale ustvarja okolje, kjer so ljudje aktivni in povezani preko športa ter rekreacije. S tem prispeva k razvoju zdravega življenjskega sloga ter bogati ponudbo športnih dejavnosti v občini Domžale in širše.

Avtor: LP; Foto: ZSRD

Tagi