V Domžalah in okolici na enem mestu zbrane športno – rekreacijske prireditve za vse in vsakogar

Zavod za šport in rekreacijo Domžale na enem mestu omogoča brezplačen vpis športnih dogodkov

Zavod za šport in rekreacijo Domžale že dobri dve desetletji nudi podporo društvom in klubom pri organizaciji mnoštva tekmovanj, pohodov, rekreacijskih prireditev in družabnih dogodkov, ki so tako med športnimi navdušenci, kakor tudi rekreativci izjemno lepo sprejeti in obiskani.

Na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale so prisluhnili dolgoletni želji občank in občanov ter številnih športnih navdušencev, da na enem mestu omogočijo zbiranje in brezplačno promocijo vseh športnih dogodkov, ki so zanimivi za občane Domžal in tudi širše.

Objava vseh športnih aktivnosti na enem mestu je namenjena vsem, ki iščejo idejo ali navdih za preživljanje prostega časa v naravi ali prijetno družbo v športnih igrah. Da bi bilo zbiranje dogodkov enostavno, je v ta namen zaživela spletna stran ZSRD, kjer organizatorji sami vpisujejo dogodke in aktivnosti, ki jih organizirajo.

Vsa športna društva oziroma klubi, ki delujejo v občini Domžale ali društva iz sosednjih občin, ki organizirajo prireditve v Domžalah ali njeni širši/ožji okolici, so lepo vabljena k BREZPLAČNI promociji dogodka na spletni strani ZSRD.si

Vabljeni so vsi organizatorji, tako večja kot manjša društva, klubi in posamezniki, ki posvečajo svoj čas in trud organizaciji športnih aktivnosti. Na spletni strani ne razlikujejo med velikostjo društva ali velikostjo dogodka.

S pomočjo spletne strani ZSRD.si in aplikacije, ki jo je v minulem letu razvil Zavod za šport in rekreacijo Domžale, so že objavljeni najrazličnejši prihajajoči dogodki. Trenutno je vpisanih največ dogodkov, ki so bodo odvijali v času zimskih šolskih počitnic. Gre za izredno pester nabor dejavnosti, od iger z Lego kockami, do učenja smučanja, drsanja, plesa in pravljičnih pohodov v naravi.

Spletna stran ZSRD.si je prilagojena tudi uporabi z mobilnimi napravami, zato je dostopanje in prebiranje njene vsebine še toliko bolj enostavno.

Organizatorji dogodka se lahko hitro in enostavno na spletni strani ZSRD.si ali s pomočjo QR kode BREZPLAČNO prijavijo v spletno aplikacijo in v rubriki AKTUALNI DOGODKI vnesejo želeno vsebino.

Spletna stran je enostavna in prijazna za uporabo. Pri prvem obisku se organizator najprej registrira, pri tem lahko navede opis svoje dejavnosti in doda svoj prepoznaven logotip. Pri opisu dogodkov pa sledi obrazcu za vpis, kamor vnese datum prireditve, vrsto in kratek opis dogodka in doda fotografijo (ki jo pred oddajo ni potrebno zmanjševati, za to poskrbi aplikacija). Vsakemu dogodku lahko doda povezavo na organizatorjevo spletno stran, kjer bodo zainteresirani dobili še več informacij.

Moderator bo vpisane dogodke pregledal in jih v najkrajšem času tudi objavil na spletni strani ZSRD.si. Obiskovalci spleta bodo do objavljenih dogodkov dostopali s pomočjo ključnih besed, izbranega datuma, želene lokacije, kategorije/ vrste dogodka ali prireditve.

Vsi prijavljeni in opisani dogodki bodo za širšo objavo dostopni tudi lokalnim medijem.

Vedno pa se lahko za pomoč pri vnosu obrnejo tudi neposredno na Zavod za šport in rekreacijo Domžale preko maila info@sport-domzale.si

V Zavodu za šport in rekreacijo Domžale si srčno želijo ter prizadevajo, da bi si ravno s pomočjo vnesenih in opisanih dogodkov na enem mestu medsebojno pomagali. Prijavite se še danes, vpišite vaše dogodke v skupno zbirko prireditev in si tako povečajte bazo sledilcev. Pri objavi dogodkov na spletni strani ZSRD ne razlikujejo med plačljivimi in brezplačnimi dogodki, saj je le to v domeni organizatorja. Veliko prireditev in aktivnosti je brezplačnih.

S sodelovanjem in s skupnimi močmi lahko naredimo več. Z objavljanjem dogodkov na ZSRD.si boste v pomembni meri pripomogli k povečanju zavedanja občank in občanov o pestrosti in številčnosti kakovostnih prireditev, ki so ves čas na voljo v občini Domžale in tudi širše.

Skupaj z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale ustvarjajte okolje zadovoljnih ljudi!

Avtor: Petra Petravič; Foto: ZSRD

 

Tagi