Prvi turnir košarkarske šole Annamarie Prezelj v Domžalah

V soboto, 9. novembra 2019, ob 9. uri, bo v sklopu projekta Košarkarska šola Annamaria Prezelj, ki poteka v sodelovanju z Ženskim košarkarskim klubom Domžale, na OŠ Venclja Perka izveden prvi turnir v Domžalah.

V projektu Košarkarska šola Annamaria Prezelj sodeluje 6 osnovnih šol iz Domžalah in njene okolice (OŠ Venclja Perka, OŠ Preserje pri Radomljah, OŠ Jurija Vege Moravče, OŠ Vrhpolje, OŠ Janka Kersnika Brdo in OŠ Trzin), skupno okoli 130 učenk. Dekleta bodo imela na turnirju možnost pokazati svoje novo košarkarsko znanje. Obiskala pa nas bo tudi Annamaria Prezelj, ki že nestrpno čaka svoj prvi turnir.

Annamaria Prezelj je vrhunska slovenska košarkarica, katera predstavlja barve Slovenije v članski reprezentanci in trenutno igra na Poljskem. Svojo košarkarsko pot pa je začela prav v Domžalah v Ženskem košarkarskem klubu Domžale.

»Res sem vesela, da se moje športne obveznosti terminsko ujemajo z otvoritvenim turnirjem Košarkarske šole Annamarie Prezelj in se bom lahko dogodka osebno udeležila za promocijo ženske košarke. Bi tudi izkoristila ta trenutek in se zahvalila našima sponzorjema Piceriji Pipci ter Fitness centru Ložar,« je ob tej priložnosti povedala Annamaria Prezelj.

Na turnirju bodo dekleta odigrala svoje prve košarkarske tekme in imela možnost sodelovanja na delavnicah ustvarjanja. Potekala bodo tudi tekmovanja v metu trojk, prostih metih, metu iz sredine in boj med družinam, katerih nagrade sta prispevala sponzorja turnirja Fitness center Ložar in Picerija Pipca.

Vsi ste vljudno vabljeni na ogled turnirja in spodbujanja naših najmlajših domžalskih košarkaric. Pa tudi palačinke bodo.

Avtor: ŽKK Domžale; Foto: ŽKK Domžale

 

Tagi