VIDEO: Izberite najlepši jesenski zadetek nogometašic ŽNK Radomlje Medex

Jona, Katarina, Monika, Margit, Nuša, Ana, Ula ali Špela, kdo je dosegel najlepši gol v rumenosrčni jeseni? V glasovanju – povezavo do njega najdete v nadaljevanju tega prispevka – pomagajte izbrati najlepši gol v jesenskem delu sezone članske ekipe ŽNK Radomlje Medex.

Radomljanke bodo z 20 osvojenimi točkami prezimile na četrtem mestu lestvice ŽNL Triglav Zdravje. Mlada zasedba trenerja Aljaža Gornika je dobila šest od 11 ligaških preizkušenj, ob dveh neodločenih rezultatih pa je izgubila zgolj tri tekme z vodilno trojico.

Katarina Gadnik je z osmimi goli najboljša strelka rumenosrčnih, s štirimi zadetki ji sledi Jona Javorič. V prvem delu sezone sta bili trikrat uspešni Ula Omerzu in jesenska debitantka v članski ekipi Špela Gerbec. Delež k 22 ligaškim golom so dodale še Monika Kastelec, Margit Kosirnik, Ana Gerjolj in tudi vratarka Nuša Vidrih. Kdo pa je jeseni zabil najlepši zadetek?

Še preden rumenosrčna zasedba s tradicionalnim zaključnim druženjem zakoraka v zimski premor, Radomljanke z vašo pomočjo izbirajo najlepši gol jeseni. Kako? Preprosto! Oglejte si izbor enajstih zadetkov in v glasovanju izberite tistega, ki vas je najbolj navdušil. Po izbiri predloga svoj glas potrdite s pritiskom gumba ZADNJA STRAN.

Glasovanje, ki poteka na tej povezavi, traja do sobote, 9. decembra.

Avtor: Peter Dominko/ŽNK Radomlje Medex; Foto: Aljoša Cankar in Zdravko Turk/ŽNK Radomlje Medex

Tagi