Varovanci Simona Rožmana gredo po nove tri točke na Primorsko

Zasedba, ki je v zadnjih dveh krogih Prve lige Telemach osvojila popoln izkupiček, bo zadnje dejanje 6. kroga odprla v ponedeljek, 22. avgusta 2022 ob 20.15 uri. Prenos tekme bo na Sportklubu 1.

“Na gostovanje se odpravljamo z jasnim ciljem. Po dveh zmagah si želimo tretje, je pa to seveda lažje reči kot storiti. Smo v dobrem momentu, po slabšem začetku je sedaj podoba boljša, si pa želimo napredka. Trikrat smo že prejel zadetek v zadnjih minutah tekme, kar je preveč. To moramo izboljšati. Osebno bi rad ekipi pomagal na vsaki tekmi. Poškodba je sedaj preteklost, zato komaj čakam, da se v ponedeljek začne. Želim si novih golov,” je odločen mladi hrvaški napadalec Ivan Durdov.

Avtor dveh zadetkov in ene podaje proti Bravu in Mariboru o naslednjem tekmecu meni: “Gorica je novinec med elito. Moštvo je dlje časa skupaj, so pa razlike med prvo in drugo ligo seveda velike. Proti Olimpiji so na zadnji tekmi bili organizirani, v napadu jim ni šlo. Pred tem so proti Kopru odigrali zelo dobro tekmo. Malce jim manjka v konici napada, kar pomeni, da bodo na naši tekmi to zagotovo želeli popraviti. Ne glede na tekmeca se moramo držati lastnih principov. Vztrajali bomo pri svoji igri in tudi tokrat šli na polno.”

Domžalčani bi se z morebitno zmago povzpeli med najboljše tri v Sloveniji: “Razmišljamo tekmo po tekmo, na lestvico se ne oziramo. V 1. SNL se lahko zelo hitro vzpneš po lestvici navzgor, lahko si pa kmalu spodaj. Dvoboji prinašajo in odnašajo ogromno. V nekaj tednih se je vzdušje v naši slačilnici zaradi dveh zmag bistveno izboljšalo, še bolj smo zadovoljni, ker podobo na igrišču redno izboljšujemo. S tem želimo nadaljevati, saj premoremo dovolj znanja in izkušenj. S fanti se vse bolje poznamo in verjamem, da lahko le napredujemo,” je zaključil Durdov.

Avtor: Nejc Berce;  Foto: Lado Vavpetič

Tagi