Trije zadetki za tri točke

PLT, 9. krog: Domžale 3-1 Radomlje

13. sosedski spopad se je zaključil z deveto zmago rumene družine. Prvi polčas je pripadel Radomljanom, nato pa je na sceno stopil Ivan Durdov in v mreži mlinarjev so s pridihom Bartola Barišića končale tri žoge.DSC 41751

Simon Rožman po preobratu: ”Končno se je tekma obrnila tudi v našo korist. Videli smo izjemen drugi polčas. Prvi je za vsako pozabo. Povsem mimo od tega, kar delamo, želimo videti. Je pa potem ekipa pokazala pravi odziv, za kar ji lahko čestitam. Na koncu zaslužena zmaga. Zelo smo veseli treh točk v tem boju na sredini lestvice.”

O učinku menjav: ”Če sem bil v prejšnjih tekmah kritičen, da igralci s klopi niso vnesli potrebne energije in smo zato v zaključkih tekem padli, je tokrat bilo drugače. Naredili so, kar se od njih pričakuje. Mlada ekipa je pokazala to, kar bi si želel videti na vsaki tekmi. Ogromno agresivnosti, dinamike, kar nekaj rizičnih potez in to je zame tudi edina pot našega razvoja.”

O pomembnosti zmage: ”Zmaga prinaša mirnost pred zadnjima tekmama v septembru. V sredo nas čaka pokalno srečanje s Kamnikom, v nedeljo odhajamo v Celje, a najprej bodo fantje imeli prost vikend. Da se dobro spočijejo in napolnijo baterije. S ponedeljkom odpiramo nov delovni teden, v katerem si želimo biti še boljši.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi