Simon Rožman: “Spremljali smo vrtiljak emocij”

PLT, 2. krog: Mura - Domžale 4:3

Sedem zadetkov, tri domače enajstmetrovke in izključitev Janeza Piška. Odziv glavnega trenerja na tekmo preobratov v Murski Soboti z nesrečnim koncem.

Simon Rožman o poteku dvoboja: “Čestitke Muri za zmago. Spremljali smo vrtiljak emocij. Prvi polčas pod nadzorom, lepa prednost, tudi začetek drugega je bil dober, kasneje pa smo se odzvali preveč naivno. Muro smo spustili preblizu, svoje je naredil tudi rdeči karton. Za gledalce lepa tekma, toda štiri prejeti goli so preveč, da se domov vrnemo s točkami. Kljub vsemu bomo še naprej vztrajali, saj sem prepričan, da bomo z mlado ekipo le rasli.”
O številu zadetkov: “Dosegli smo tri in to je dobro, prejeli pa štiri, kar je seveda preveč. Pri enajstmetrovkah smo nespametno odreagirali. Te reakcije bomo morali popraviti. Prikazali smo veliko dobrega, vendar napake so nas pripeljale do tega, da nismo vzeli vseh treh točk. Drži, ekipa je zelo mlada. Izkušeni igralci so tokrat dodali svoje, nam pa malce še manjka. Nič. Pred nami je dolgo prvenstvo in delati je potrebno iz tedna v teden.”
O naslednjem izzivu, ki ga predstavlja domača tekma s Tabor Sežano: “Za nas bo vsaka tekma derbi. Mladost moramo izkoristit za dokazovanje. Zavedamo se, kaj nam manjka in na temu intenzivno delamo. Igralci imajo vso našo podporo, na njih je, da izkoristijo minutažo, ki jim je na voljo. Prepričan sem, da lahko že naslednji vikend zabeležimo prvo zmago in potem ta psihološki trenutek izkoristimo za nadaljnje tekme.”
Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale
Tagi